Horoscop zilnic: 7 ianuarie

Horoscop zilnic: 7 ianuarie

Berbec

Luna în Pești, în zona meditației și discreției, indică un moment favorabil izolării și introspecției. Doar căutând să fii într-un spațiu al tău, izolându-te oarecum de restul lumii, vei găsi o serie de răspunsuri și îți va deveni clar, spre seară, ce anume îți dorești să faci, din punct de vedere profesional. Acesta este domeniul la care te gândești în mod deosebit.

Taur

Iată o zi în care viața socială activă, noile cunoștințe, prietenii și comunicarea cu aceștia joacă un rol foarte important în alegerile pe care le vei face, cu privire la viitor. O conversație sau întâlnire pe care o ai astăzi îți poate deschide noi orizonturi mentale și noi culoare de acțiune. Lasă-te inspirat de veștile care vin spre tine, iar influența acestora asupra viitorului tău va fi cu adevărat un câștig.

Horoscopul lunii ianuarie 2022

Gemeni

Luna activează zona carierei, făcându-te extrem de abil în a-ți exprima și susține ideile și interesele în fața șefilor. Este un moment excelent pentru a cere sprijin (poate financiar) sau pentru a-ți promova calitățile. Ți se deschid niște uși, fără prea mare efort. Poți obține, de exemplu, o finanțare pentru un proiect. Totuși, dacă e nevoie să semnezi un document sau să începi o colaborare nouă, fii atent la termenii acesteia, cere lămuriri suplimentare și, mai ales, asigură-te că se încadrează în limitele legale.

Rac

Ziua de astăzi îți poate aduce vești frumoase și importante pentru o colaborare, din străinătate. În orice caz, sunt favorizate colaborările cu străinătatea, proiecțiile mentale ale unui proiect în care crezi, stabilirea de noi contacte cu persoane din afară. În ce privește latura financiară, există încă blocaje și nemulțumiri, mai ales dacă ești constrâns să scoți niște bani din buzunar sau apar plăți retroactive și cheltuieli neprevăzute.

Oracolscop 3 – 9 ianuarie 2022

ADVERTISING

Leu

S-ar putea ca astăzi să beneficiezi de avantaje materiale sau de altă natură, din partea unei persoane care crede în tine, care a fost cucerită de magnetismul și farmecul tău personal și te recomandă mai departe, la cineva care are nevoie de o persoană cu calitățile și aptitudinile tale. Este, pur și simplu, un moment în care șansa îți poate surâde.

Fecioara

Luna în Pești, în zona partenerului și imaginii sociale, vorbește despre nevoia de recunoaștere, susținere și apreciere din partea celor din jur. Este foarte important ca astăzi să fii atent la ce au ceilalți să-ți transmită și la ce sfaturi au pentru tine. S-ar putea ca unele informații să fie extrem de prețioase, mai ales dacă vin de la persoane dragi. Chiar dacă vor fi surprinzătoare, în mare parte, merită să ai încredere.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Balanța

Ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată activităților profesionale și problemelor cotidiene, care se cer rezolvate. Însă este foarte important să știi să te dedici celorlalți prin ceea ce faci, să fii sprijin pentru colegi și să fii permisiv, orice divergență de opinii ar apărea. Este o zi bună pentru cooperare și e important lucrul în echipa. Totuși, fii atent la tendința spre leneveală și fugă de responsabilități, mai ales în prima parte a zilei.

Scorpion

O zi excelentă pentru iubire și creativitate. Ai o dispoziție sentimentală, romantică și orientată către gesturi tandre față de cineva drag. Probabil că astăzi gândul îți va zbura mai mult la jumătatea ta sau la cineva care ți-a intrat la suflet recent decât la sarcini profesionale sau alte responsabilități. Mai mult decât orice, ai nevoie să te simți iubit, apreciat și în siguranță.

ADVERTISING

Săgetător

Cel mai potrivit mod de a-ți petrece timpul (cel puțin timpul liber) este alături de cei dragi sau în compania unor persoane care-ți transmit o stare de bine și energie pozitivă. Așa îți poți încărca bateriile, dar îți pot veni și idei frumoase de investire a unei sume de bani, în timpul unor conversații plăcute. În orice caz, este o idee foarte bună să te sfătuiești cu familia, orice demers financiar ai dori să faci.

Capricorn

O zi frumoasă atât pentru activități intelectuale, cât și pentru deplasări, schimburi sau semnări de contracte. Te poți bucura de aprecieri, în cazul în care ai de susținut un examen oral sau de prezentat un proiect în fața unui număr semnificativ de oameni. Încearcă totuși să eviți tentația de a-i manipula verbal pe ceilalți, din simplul fapt că dispui de o mobilitate foarte bună la nivel mental, comparativ cu persoanele din jur.

Horoscopul anului 2022

Vărsător

Luna în tranzit prin semnul Peștilor îți activează astăzi zona banilor și câștigurilor materiale. Astfel că poți beneficia de unele câștiguri dar numai datorită muncii și dedicării profesionale de până acum. Încearcă totuși să eviți tentația de a cheltui mai mult decât știi că îți permite buzunarul. Este, de asemenea, un moment favorabil pentru a găsi căi sau mijloace de a spori sau investi resursele bănești.

Pești

Ai spirit de inițiativă și o dorința puternică de a ieși în față. Tranzitul jupiterian îți aduce optimism și încredere în forțele proprii, astfel că te poți aventura acum în activități la care înainte doar visai. Încearcă totuși să nu te supraestimezi, promițând anumite lucruri de care nu ești sigur că le poți duce la o finalizare. Tot acum este indicat să eviți excesele de orice natură, în special pe cele care vizează consumul de alcool.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇