Horoscop zilnic: 7 aprilie

Horoscop zilnic: 7 aprilie

Berbec

Luna în Vărsător, în zona relațiilor sociale, îți aduce astăzi bună dispoziție, receptivitate, armonie în relația cu anturajul apropiat. Este o zi bogată în conversații, vești, invitații. Afli informații utile, cunoști oameni noi, e posibil să primești o propunere interesantă sau să petreci momente agreabile cu prietenii.

Taur

Luna în Vărsător activează zona autorității și puterii. Aspectele sunt frumoase, ceea ce înseamnă că astăzi poți să-ți exerciți influența cu ușurință, în zona carierei. Dacă ești în vacanță, probabil că ideile tale vor fi ascultate și însușite de către persoanele din anturaj sau din familie.

Gemeni

Astăzi poți găsi o soluție pe care o aștepți demult la o problemă administrativă sau juridică. De asemenea, dacă intenționezi să-ți planifici o vacanță, astăzi poți găsi o ofertă foarte avantajoasă. În orice caz, toate demersurile care țin de călătorii, relații și acte oficiale, contracte sau studii sunt avantajate. De asemenea, poți primi vești bune din străinătate.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 aprilie

ADVERTISING

Rac

Pentru tine, Luna în Vărsător înseamnă noroc în ce privește câștigurile materiale și financiare. E posibil ca astăzi să te simți răsfățatul celor din jur datorită favorurilor care ți se fac, darurilor pe care le primești, ușurinței cu care obții ceea ce-ți dorești.

Pe de altă parte, astăzi găsești răspunsuri la o serie de întrebări legate de un parteneriat sau o afacere.

Leu

Iată o zi pe placul tău. Luna plasată în Vărsător, în zona imaginii proiectate în afară și a relațiilor sociale, creează un context favorabil cooperării armonioase, obținerii admirației, recunoașterii, confirmărilor de care ai nevoie. Astăzi toată lumea pare să vrea un sfat de la tine, o părere, o informație, iar acest lucru te face să te simți important.

Horoscopul lunii aprilie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Nu sta, că îți stă norocul. Asta pare să-ți spună Luna în Vărsător, care activează zona muncii și a activităților cotidiene. Așadar, gata cu lâncezeala, sunt multe treburi care te așteaptă și multe activități, eventual profesionale, care trebuie finalizate.

Partea bună este că ai spor, ești eficient și creativ, așa că vei găsi soluții ingenioase și vei finaliza totul cu bine.

Balanță

O zi în care creativitatea, inspirația și farmecul personal conlucrează pentru a ajunge la inimile oamenilor din preajmă și a obține admirația acestora.

Astăzi ți-e foarte ușor să te exprimi așa cum simți, să cooperezi cu cei din jur, chiar să obții de la aceștia niste răspunsuri favorabile sau să smulgi niște promisiuni. Pentru cei care se expun public, poate fi o zi a succesului.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi vor fi mai încântați Scorpionii care sunt liber profesionişti, pentru că simt nevoia să stea acasă sau să se implice în activități familiale și casnice. Este o zi excelentă pentru a-ți pune casa în ordine, pentru a te întâlni cu rude, a primi vizite sau, pur și simplu, pentru a-ți acorda timp pentru tine și sufletul tău.

Săgetător

Luna în Vărsător, în zona comunicării, îți stimulează curiozitatea, astfel că astăzi ești în căutare de senzațional, de informații noi sau explorare de locuri neconvenționale.

Conversațiile sunt fascinante, mai ales dacă au loc în cercuri noi. Deplasările și întâlnirile sunt de bun augur, mai ales dacă țin de o potențială colaborare.

Oracolscop 05 – 11 aprilie 2021

Capricorn

Luna în Vărsător, în zona imaginii de sine și resurselor materiale proprii, anunță oportunități frumoase, care se pot materializa în câștiguri frumoase mai târziu. Așadar, astăzi fii atent la ideile care-ți vin, mai ales dacă vizează valorificarea unui talent sau a unor abilitați. Nu ezita să te pui în lumină.

Vărsător

Luna se află astăzi în zodia ta, iar aspectele pe care le formează cu celelalte planete sunt frumoase, semn că ești în elementul tău. Așadar, o zi dinamică, plină de experiențe frumoase, cunoștinte noi, întâlniri favorabile și conversații fructuoase. Nu este exclus ca o persoană din anturaj să te coopteze într-un nou proiect.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Pești

În cazul tău, Luna în Vărsător înseamnă discreție, introspecție, liniște, repliere. Este o zi pe care ar fi bine să o folosești pentru odihnă, relaxare, meditație.

Cercetările ezoterice, demersurile spirituale, preocupările care țin de propria ființă sunt de bun augur și pot genera/atrage experiențe minunate în următoarea perioadă.

Horoscopul anului 2021

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇