Horoscopul săptămânii 5 - 11 aprilie

Horoscopul săptămânii 5 - 11 aprilie

Berbec

Prietenii îţi deschid săptămâna. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi.

Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei.

Zilele de 8 şi 9 aprilie îţi vor aduce dorinţă de introspecţie şi retragere în mijlocul naturii. Sufletul tău are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii de excepţie. În weekend te vei simţi mai bine.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Taur

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de carieră şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional.

Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect.

Zilele de 8 şi 9 aprilie accentuează relaţiile cu prietenii şi protectorii. Sunt posibile dialoguri aprinse, situaţii controversate pe care le vei putea depăşi cu atenţie şi discernământ.

În weekend, detaşează-te de tot şi toate şi priveşte partea frumoasă a vieții.

Gemeni

Dorinţa de rafinare sufletească îţi deschide săptămâna. Sunt momente potrivite pentru activități culturale, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale.

Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta, chiar dacă pe moment aceste lucruri te pot necăji.

Pe 8 şi pe 9 aprilie, şefii te pot chema la raport. Discordia sălăşluieşte în acest segment de viaţă şi activitate, fapt pentru care încearcă să fii la curent cu tot ce se petrece sau se întrezăreşte în domeniul profesional.

Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii.

Oracolscop 05 – 11 aprilie 2021

Rac

Chestiunile financiare sunt subiectul principal al debutului săptămânii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel.

Beneficiezi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Evită semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile. Răzgândirile pot fi frecvente.

Zilele de 8 şi de 9 aprilie îţi aduc veşti legate de străinătate. Unele relaţii cu persoane aflate dincolo de graniţele ţării se pot rupe definitiv. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional.

Leu

Relaţiile parteneriale şi colaborările te vor preocupa încă de la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru discuţii şi reconfigurări de poziţie în cadrul activităţilor comune cu ceilalţi. Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite.

Pe de altă parte, fii atent la partenerul de viaţă, care îţi poate reproşa faptul că îţi petreci timpul mai mult cu prietenii.

Conflictele de la serviciu sunt în toi, în special cele ascunse de ochii tăi.

La sfârşitul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de studiile pe termen lung şi de relaţii cu străinătatea. Rezervă momente pentru lectură și pentru plimbări în aer liber.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

Fecioara

Activitățile profesionale sau cele de rutină gospodărești îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că ești nevoit să faci totul de unul singur, dar priveşte partea frumoasă a lucrurilor.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator şi secundar pe inimă. Recomandabil este să eviţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 6 – 9 aprilie.

Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani de la autori necunoscuţi. Însă uneori nu e ceea ce pare.

Balanţa

Veselia şi cheful de distracţii de care dai dovadă te vor face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să îi laşi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile şi ideile tale.

Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri. Încearcă să asculţi doleanţele celor dragi şi fii mai deschis la nevoile lor.

Pe 8 şi pe 9 aprilie se întrezăresc multe treburi la serviciu, dar și acasă în mediul familial. Agitaţia şi nemulţumirea te pot obosi destul de mult.

La sfârşitul săptămânii, implică-te în activități comune cu alții.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Scorpion

Activităţile gospodăreşti sunt avantajate în primele zile ale săptămânii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ.

Pe 8 şi pe 9 aprilie eşti vesel, pus pe şotii, dorindu-ţi aventuri şi distracţii. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Unele relaţii se pot rupe definitiv.

Încearcă să-ţi temperezi extravaganţele în materie de amor şi petreceri. Bine ar fi să-ţi orientezi energia şi eforturile către prieteni şi protectori. Aceştia există în jurul tău, vor să te ajute cu sfaturi şi soluţii de viaţă extraordinare, însă tu te faci că nu îi observi.

În weekend, odihnește-te mai mult.

Săgetător

La începutul săptămânii se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana foarte bine pentru toată lumea.

Pe de altă parte, va fi nevoie să-ți îndrepți atenția și spre treburile gospodărești pe 8 și pe 9 aprilie. Verifică sursele de apă din spațiul locativ.

Membrii familiei te pot provoca la discuții pe seama colaborărilor în care ești implicat sau plănuiești să te implici. Răbdare și prudență!

Sfârșitul săptămânii aduce distracții și aventuri alături de cei dragi.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Chestiunile financiare îţi deschid săptămâna. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult.

Zilele de 7 şi 8 aprilie te-ar putea pune pe drumuri. Este vorba de mici călătorii sau excursii. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Există nemulţumiri în acest segment de viaţă, iar discordia pândeşte din umbră totul.

La finalul săptămânii, fii alături de familie şi de problemele ei.

Vărsător

La începutul săptămânii eşti plin de energie, iar dorinţa de a te implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău.

Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală sau pentru înnoirea garderobei.

Pe 8 şi pe 9 aprilie sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă.

Weekendul propune dialoguri și plimbări lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat.

Peşti

În primele zile ale săptămânii eşti destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta.

În zilele de 9 şi 10 aprilie te vei simţi mai bine, iar pofta de viaţă îi va molipsi şi pe cei din jurul tău. Totuşi, fii prudent, deoarece tendinţa de a fi prea combativ sau de a-ţi exagera talentele îţi poate crea neplăceri.

La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă de la un serviciu. Multe cheltuieli.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Astrele spun 🕵 că acum este cel mai bun moment să ne dai un like! 👇 Mulțumim.