Horoscop zilnic: 6 aprilie

Horoscop zilnic: 6 aprilie

Berbec

Minunată zi pentru tine la capitolul prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia pot fi agreabile, chiar dacă din când în când vor mai apărea și note discordante.

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată, dar bine ar fi să lași combativitatea deoparte și să încerci să-i respecți doleanțele. Cadourile și recompensele pot fi frecvente. Spre finalul zilei plimbă-te în aer liber sau relaxează-te cu o muzică bună.

Taur

Ziua îți aduce în atenție cariera și relația cu șefii. Sunt posibile neînțelegeri, reproșuri din partea celorlalți, dar sunt situații pasagere. Totuși, fii prudent cu imaginea pe care le-o creezi altora despre tine.

Beneficiezi de multă energie și chef de toate, însă fii prudent. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment monden. În a două parte a zilei încearcă să îți rezervi momente de liniște și odihnă.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Gemeni

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte astăzi pentru tine. Te poți gândi la studii filozofice sau la cursuri de limbi străine. Componenta educațională este accentuată de astre, așa încât bine ar fi să îți revizuieșți atitudinea față de acest capitol al vieții.

În a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la o discuție pe teme spirituale. Atenție la prieteni!

ADVERTISING

Rac

Aspectele bănești alcătuiesc tema principala a acestei zile pentru tine. Este vorba despre banii pe care îi datorezi altora și anume taxe, impozite, credite sau bunuri împrumutate. Alții pot afla veșți legate de moșteniri.

Bine ar fi să fii la zi cu plata tuturor datoriilor și să îți verifici periodic documentele financiare, deoarece poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit. Spre seară lasă grijile deoparte și îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții.

Oracolscop 05 – 11 aprilie 2021

Leu

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice astăzi. S-ar putea ca partenerul de viață să îți facă reproșuri, dar ai răbdare și ascultă-i doleanțele.

Pe de altă parte, bine ar fi să te gândeșți la parteneriatele sau colaborările în care ești implicat. Poate că la unele dintre acestea ar trebui să renunți sau să verifici etapele la care s-a ajuns cu desfășurarea activităților. Orice situație neplăcută ivită se poate rezolva cu succes.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Se pare că astăzi te gândeșți doar la activitățile de la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poți depăși cu bine orice neplăcere.

Pe de altă parte, sănătatea îți poate da bătăi de cap. Ocupă-te doar de treburile ușoare și dozează-ți eforturile. Evita pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Spre seară, cele mai recomandate activități sunt cele culturale, dar și odihnă.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

Balanță

O zi minunată pentru tine, deoarece cheful de distracții și aventuri este la cote înalte. Relațiile cu persoana iubita pot cunoaște suișuri și coborâșuri. Pe de o parte îți doreșți petreceri, dar pe de alta abordezi un aer prea serios față de cei din jur. Încearcă să echilibrezi dorințele sufletului tău cu acțiunile exterioare.

Funcție de caz, unii ar putea avea ceva neplăceri legate de copii. În a doua parte a zilei organizează o petrecere pentru cei dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, astrele recomandă astăzi treburile casnice. Sunt momente bune de a face curatenii generale, reparații curente sau aranjarea grădinii. Relațiile cu membrii familiei fluctuează destul de mult, dar sunt momente pasagere.

Dorul de copilărie și personajele ei te poate cuprinde pe neașteptate. Adună-i pe cei dragi la o agapă sau plimbă-te prin locurile natale. Bine ar fi să te ocupi mai îndeaproape de sufletul tău și să eviți grijile legate de serviciu și sănătate. Odihnește-te mai mult.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să fii mai mult pe drumuri. Chiar dacă te gândeșți la călătorii în ținuturi îndepărtate, se pare că ai mai mult succes la cele în apropierea casei.

Fii prudent în relațiile sentimentale! Evita discuțiile contradictorii și ține cont și de dorințele celorlalți. O rudă apropiată îți poate da veșți alarmante. Verifică orice informație înainte să îi dai curs. În a doua parte a zilei, întâlnește-te cu prietenii apropiați.

Capricorn

Interesantă zi pentru tine la capitolul bani. Poți primi cadouri, recompense sau veșți legate de salarizarea de la un loc de muncă. Ești tentat să mergi la cumparături, dar evită cheltuielile extravagante.

Energia vitală este la cote scăzute, așa încât dozează-ți eforturile. Chiar dacă sufletul tău tânjește după aventuri și iubire, astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între dorințele frivole și nevoile tale reale.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 aprilie

Vărsător

Astăzi ești într-o formă de zile mari. Ai mult chef de viață și o mare dorință de a te ocupa de tot și toate. Cu toate că stările tale de spirit pot fluctua destul de mult, vei reuși să depășești orice moment.

Recomandabil este să îți faci o reevaluare a propriei ființe. Poate o vizită la un centru de îngrijire corporală sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi foarte bune. Spre seară, stai la o șuetă cu prietenii.

Pești

În cazul tău, astrele te sfătuiesc să stai deoparte astăzi. Ești destul de obosit și nu prea ai chef de ceilalți. Sunt momente bune pentru a fi doar cu tine însuți și de a te gândi la noi direcții de viață.

Sănătatea este precară pe segmentele picioarelor și secundar pe inima. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Atenție la conflictele mocnite dintre colegii de serviciu! Te pot afecta și pe tine când te aștepți mai puțin.

Horoscopul anului 2021

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇