Horoscop zilnic: 31 mai

Horoscop zilnic: 31 mai

Berbec

Luna în Gemeni se așaza în zona comunicării, relației cu mediul și oamenii din jur, studiilor, deplasărilor. Este o zi care poate marca un nou început. Ceva se poate schimba în relația cu ceilalți (mai ales în relațiile cu rudele), poți deveni mai curios, mai deschis pentru noi experiențe, mai jovial. Îți poți propune călătorii sau un stil de viață mai dinamic.

Taur

Ziua de astăzi este marcată de aspectul de Luna Nouă în Gemeni care a avut loc ieri, exact în zona banilor și posesiunilor materiale. Este un moment potrivit pentru a te privi, pentru a-ți conștientiza potențialul și a găsi noi mijloace de a te „vinde” mai bine. S-ar putea constați , în cazul în care te confrunți cu neajunsuri financiare, asta s-a întâmplat din cauza subestimării propriilor calități și talente.

Gemeni

O zi marcată de energia Lunii noi în Gemeni care a avut loc ieri, așa e posibil simți mai acut ca niciodată dorința de a schimba ceva în viața ta, de a încheia un capitol care nu ți se mai potrivește și a te exprima autentic, original. Așadar, fie îți schimbi prioritățile (viața afectivă, latura creativă și relația cu copiii căștigă teren), fie intenționezi te implici într-un proiect care te inspiră.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie

Rac

Luna în Gemeni te poate ajuta înțelegi, prin confruntarea cu niște consecințe ale alegerilor trecute, unde e necesar transformi ceva în limbajul folosit, în comunicarea cu ceilalți. Poți conștientiza cu adevărat puterea cuvintelor și, mai ales, pe cea a discreției și tăcerii. Altfel spus, este un moment bun pentru a fi atent la cuvintele folosite și la felul în care ele îți desenează viața.

ADVERTISING

Leu

Luna în Gemeni pare ne vorbească și ne învețe despre puterea cuvântului rostit sau auzit, despre cum te pot inspira sau îi pot mișca pe alții cuvintele atent alese. Pe principiul "la început a fost cuvântul", acum e momentul te uiți la efectele cuvintelor tale: ce relații au creat, ce aspirații au născut, unde te-au blocat și cum poți schimba ce nu-ți place acolo, doar schimbând cuvintele.

Oracolscop 30 mai – 5 iunie

Fecioara

Luna în Gemeni energizează zona carierei, statutului profesional, imaginii sociale. Ai prilejul conștientizezi acum care sunt rezultatele tale din ultima vreme și găsești o cale prin care -ți valorifici adevăratul potențial, capacitățile intelectuale, creativitatea, abilitățile de comunicare. Luna în Gemeni înseamnă, înainte de toate, un nou mod de a comunica, așa a sosit momentul te exprimi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanța

Având în vedere Luna în Gemeni se plasează exact în zona conștiinței superioare, astăzi ai putea avea revelații, intuiții puternice, chiar premoniții. Ți-e ușor comunici cu planurile superioare, așa ramai pe frecvența spiritului și primește mesajele. Vei ști, datorită experiențelor trăite și mesajelor primite, ce e de schimbat în drumul de urmat de acum încolo.

Scorpion

Luna energizează, în cazul tău, zona misterelor, banilor altora, tabuurilor, morții și renașterii. Așadar, este o zi importantă, în care veștile primite te pot "arunca" într-o nouă dimensiune, un nou mod de a privi viața, un nou nivel de a comunica cu divinitatea. Totul este ai încredere și lași fie orice stare sau experiență.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Săgetător

În cazul tău, Luna se plasează exact în zona relațiilor, parteneriatelor, imaginii publice. E clar astăzi se vor produce niste schimbări, pentru ai prilejul -ți vezi și corectezi niste greșeli făcute în cadrul anumitor relații. E posibil ai sentimentul ești într-un cerc și ajungi în același punct de fiecare dată. Poate e timpul devii mai atent la mesajele celorlalți, la ce au ei -ți comunice și cum te percep.

ADVERTISING

Capricorn

Efectele Lunii Noi se resimt și astăzi, în cazul tău, în zona profesională, mai exact la locul de muncă. Nu este exclus te confrunți cu consecințele unor greșeli trecute, însă poți vedea în asta o oportunitate de a schimba ceva acolo. Spre exemplu, poți începe privești lucrurile mai detașat, iei în calcul o schimbare, un nou început.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Vărsător

Iată a venit momentul clarifici niste lucruri în relația sentimentală sau -ți schimbi atitudinea în raport cu copiii. Este un moment excelent pentru a-ți imagina cum ți-ar plăcea arate viitorul, iar în funcție de asta, faci niste alegeri, niste schimbări. E vorba despre a schimba atitudinea în raport cu viața prin a te lasă fii liber exprimat, creativ, detașat, jovial.

Pești

E posibil ca astăzi fii ceva mai sensibil, senzitiv, introspectiv. Este o zi cu Luna în Gemeni, în care este energizată exact zona sufletului. Așadar, astăzi ți-ai face un bine dacă ți-ai lua mai mult timp pentru a te uita în sufletul tău și l-ai asculta. Astfel poți vedea ce alegeri sunt în acord cu tine, care sunt temerile care te blochează, ce credințe te țin în cerc. Pe de altă parte, este binevenită și o schimbare în atitudinea față de familie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇