Horoscop zilnic: 29 iunie

Horoscop zilnic: 29 iunie

Berbec

O zi cu emoții intense legate de un răspuns pe care îl aștepți din partea conducerii sau a unui colaborator. De asemenea, poți avea sentimentul că lucrurile îți scapă de sub control în sfera profesională și, tocmai de aceea, ești tentat să aplici niște măsuri drastice, mai ales dacă ai o funcție de conducere.

După-amiaza este mult mai relaxată, poate și pentru că găsești o cale de ieșire dintr-o problemă dificilă la locul de muncă. Totuși, în plan financiar se mențin aspectele frumoase, care anunță oportunități de creștere a veniturilor.

Taur

Astăzi este activată zona documentelor, studiilor, examenelor și călătoriilor. Toate aceste domenii pot fi generatoare de stres, nesiguranță, confuzie, dar și ambiție, determinare și dorința de succes. Cu alte cuvinte, demersurile întreprinse astăzi, deși se derulează cu dificultate, au mari șanse de reușită, tocmai pentru că nu știi să admiți niciun refuz sau eșec.

După-amiază asișți la discuții interesante, din care îți poți extrage un pont sau o informație vitală. Sunt posibile și planuri de călătorie.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2022: Activitate intensă!

Gemeni

Finanțele sunt preocuparea ta principala în aceste zile, poate și pentru că au tot apărut cheltuieli neprevăzute, ți s-au sistat niște fonduri sau ți-a fost refuzată o cerere de împrumut. Dar cum tot răul este spre bine, această situație te va determina să-ți pui imaginația și creativitatea la treabă, pentru a găsi noi mijloace, eventual noi activități în care să te implici pentru a-ți spori veniturile.

Se pare că aceste soluții vin în această după-amiază, cu ajutorul cuiva drag din familie.

ADVERTISING

Rac

Astăzi e Luna nouă în Rac, spațiu pentru nou început și semn că te preocupă foarte mult comportamentul tău, atitudinea pe care o adopți în lume, feed-back-ul pe care îl primești de la cei din jur, în urma gesturilor și acțiunilor tale. Numai că s-ar putea ca aceste semnale care vin spre tine să nu fie tocmai cele așteptate, ci dimpotrivă.

Încearcă să nu iei personal fiecare observație pe care o primești, ci să adopți o atitudine detașată și constructivă. După-amiaza îți poate aduce discuții și întâlniri benefice. Pot veni vești bune despre un proiect.

Oracolscop 27 iunie – 3 iulie 2022

Leu

Probabil că nu ești în cea mai bună formă, mai ales din punct de vedere emoțional, dar și din punct de vedere fizic. E o zi cu Luna nouă în Rac, un semn situat într-o zonă a discreției, dar și melancoliei, izolării și pesimismului.

Așadar, ar fi bine ca astăzi să te rezumi la a rezolva doar problemele urgente, fără a-ți propune obiective dificile și numeroase. Totuși, este o zi bună pentru documentare și asimilare de informații. S-ar putea ca după-amiază să-ți ajungă niște zvonuri importante la ureche sau să participi la niște discuții de culise referitoare la niște oportunități profesionale.

ADVERTISING

Fecioara

Astăzi ai tendința de a fi rigid în relațiile cu prietenii și, în general, cu persoanele din anturajul apropiat, dar mai ales cu persoana dragă. Vrei să ai lucrurile sub control, tinzi să fii posesiv, iar ceilalți se pot simți inconfortabil în preajma ta.

Încearcă așadar să le dai mai mult spațiu celor din jur, să fii ceva mai permisiv și tolerant. Dacă vei adopta această atitudine, nu vei regreta, mai ales că astfel poți salva o relație. Vei realiza cu bucurie acest lucru, spre după-amiază.

Horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie

Balanța

Pot exista tensiuni în relațiile cu șefii sau apar niște schimbări în sfera profesională (poate niște reguli stricte sau impuneri). Cert este că pot apărea frustrări, nemulțumiri și revolte interioare puternice. Dacă poți să rămâi rezervat, dacă nu te grăbești să bați cu pumnul în masă, vei vedea că după-amiază atmosfera se mai detensionează, chiar dacă încă nu apar soluții concrete.

Dacă ești șef, probabil că vei avea accese de autoritate care vor stârni reacții ostile. Și în acest caz e nevoie de cumpătare.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să constați unele lacune în pregătirea ta profesională sau să fii pus în situații care-ți testează abilitățile și cunoştintele. Poate fi vorba despre un examen, un interviu sau o prezentare în fața unei comisii. Oricum ți se cere precizie, rigurozitate și seriozitate.

Probabil că experiențele de astăzi, unele stânjenitoare, te vor ambiționa să te perfecționezi din punct de vedere profesional, probabil prin niște cursuri sau prin documentare individuală.

MARTE în BERBEC, 25 Mai – 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Săgetător

Finanțele și administrarea lor îți captează toată atenția astăzi. Aș spune că ceri și primești sprijin sau că identifici o cale prin care să câștigi bani cu ajutorul altora. De asemenea, poate fi vorba despre o finanțare sau o sponsorizare facilitată de o cunoștință.

În orice caz, într-un fel sau altul, astăzi schimbi ceva în domeniul financiar, în sensul că găsești noi culoare de acțiune pentru a câștiga bani mai ușor, folosind calități sau resurse de care alții dispun.

Capricorn

Segmentul vizat în această zi și aflat încă sub influența Lunii Noi din Rac este cel relațional. Este posibil ca ziua de astăzi, dar și următoarele săptămâni să-ți aducă experiențe frumoase relaționale, fie că este vorba despre relație de cuplu sau parteneriat de afaceri.

Cu alte cuvinte, pot să apară noi relații constructive și frumoase în viața ta sau se dezvoltă armonios cele pe care le ai în prezent. Fii atent la persoanele cu care intri în contact astăzi și ascultă cu atenție ce au acestea să-ți spună.

Vărsător

Ziua de astăzi anunță schimbări în domeniul profesional, mai bine zis, este vorba despre un nou început: poate o schimbare de atitudine, poate un nou colectiv sau chiar o nouă slujba. Oricum, se pune problema unei îmbunătățiri a situației locului de muncă.

Unii Vărsători care-și caută loc de muncă au mari șanse să-l găsească pe cel potrivit. Alții vor să se repoziționeze, să crească, să evolueze. Este o zi excelentă și pentru investiții sau afaceri.

Pești

O zi de maximă feritilitate în ce privește domeniul afectiv, dar și sub aspectul noilor proiecte. Este posibil să te implici într-o nouă relație afectivă, care are mari șanse să crească frumos. De asemenea, dacă te afli într-o relație mai veche, aceasta intră într-o nouă etapă, mult mai romantică și poate deveni mult mai strânsă.

Pe de altă parte, ziua de astăzi crește fertilitatea la propriu, așa că nu e exclusă conceperea unui copil sau nașterea unui proiect de suflet.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇