Horoscop zilnic: 29 aprilie

Horoscop zilnic: 29 aprilie

Berbec

Luna se afla în semnul tău zodiacal și îți conferă farmec personal irezistibil, dinamism, poftă de viață, curaj și o uriașă putere de convingere. Practic, astăzi nu-ți stă nimic în cale, orice ți-ai propune să realizezi. Ești autentic, spui fară ocolișuri ce simți și gândești, îți susții punctul de vedere combativ și ferm, prin urmare reușești să îi inspiri și pe cei din jur să te aprobe și să te urmeze. Este și o zi a marilor aspirații și ambiții atât în relații, cât și în carieră.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Taur

O zi mai degrabă de introspecție și izolare decât de acțiune. Așadar, astăzi ar fi bine să te ocupi doar de lucruri urgente sau care necesită un consum redus de energie. Este însă o zi bună pentru acumulare de informații și pentru o evaluare atentă a riscurilor pe care le implică niște demersuri oficiale. Dă-ți voie să te relaxezi și chiar să lenevești, dacă asta îți dorești. Concluziile la care ajungi în aceste zile îți vor fi foarte utile peste două zile, când vei face niște schimbări în viața ta.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

Gemeni

O zi interesantă, sub aspectul relațiilor sociale și de prietenie. Ești plin de viață și ai un entuziasm molipsitor, care face ca ideile tale să găsească imediat susținători și să fie materializate. Pe de altă parte, poate fi o zi cu multe întâlniri, discuții și deplasări, așa încât nu prea vei avea timp să-ți tragi sufletul. Dar, pentru că la baza acestora stau idei inovatoare, iar conversațiile sunt atât de interesante, pur și simplu, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

ADVERTISING

Rac

O zi a afirmării profesionale și prestigiului. Ești hotărât să iei atitudine, pentru a îndrepta o serie de lucruri în carieră. Prin urmare, nu te sfiești să-ți exprimi punctul de vedere, deschis și direct, chiar dacă unii vor fi deranjați de modul tranșant în care pui problema. De fapt, discuțiile și demersurile începute astăzi vor continua timp de câteva săptămâni, perioadă în care îți vei construi și consolida atât imaginea și credibilitatea, cât și poziția socială, chiar cu riscul de a stârni reacții ostile.

Leu

O zi a demersurilor oficiale și a activităților legate de studii, examene sau călătorii lungi. Poți discuta pe marginea unui contract sau te poți decide să urmezi un curs, de pe urma căruia să obții o diplomă foarte utilă. De asemenea, ziua de astăzi poate aduce discuții interesante cu persoane elevate sau influente, care te ajută să te hotărăști cu privire la o alegere importantă. Cert este că ești în plin proces de confirmare a pregătirii profesionale și de ascensiune profesională.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Astăzi ai tendința să ceri și să aștepți foarte mult de la partener și nu numai. Asta te poate face destul de capricios, iar în cele din urmă te aduce în postura de a-ți petrece timpul liber singur sau într-o stare de spirit nu tocmai grozavă. Încearcă să-ți exprimi deschis dorințele, fără a avea pretenția ca celălalt să le intuiască sau să ia inițiativa în toate situațiile. Pe de altă parte, ziua de astăzi poate aduce oportunitatea unei colaborări sau a unui contract pe termen lung.

Oracolscop 25 aprilie – 1 mai 2022

Balanța

Probabil că astăzi ești mult mai receptiv la părerile și nevoile celor din jur. Te deschizi foarte mult către viața socială care ți-a cam lipsit în ultima vreme. În acest sens, poți să faci gesturi conciliatoare și poți să provoci anumite persoane cu care ai fost în tensiune la o discuție clarificatoare. Astfel, ai ocazia să restabilești armonia și să solidifici anumite relații, inclusiv cu partenerul de viață. Imaginea socială este și ea foarte importantă, așa că vei face tot posibilul să ieși în evidență cu ceva nou.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Berbec, plasată în zona muncii și activităților de rutină, te provoacă să fii eficient, activ, organizat, dar și dominator. Chiar dacă nu ești foarte cooperant și nu reușești să funcționezi foarte bine în echipă, ci mai mult pe cont propriu, măcar soluțiile găsite de tine și strategia adoptată vor da roadele scontate. Este posibil însă să impui niște schimbări în echipă sau în modul de lucru, cu care nu toată lumea va fi de acord.

Săgetător

O zi cu adevărat minunată, mai ales sub aspectul relației amoroase. Luna în Berbec, plasată în zona iubirii și creativității, te face foarte demonstrativ și elocvent, în manifestarea trăirilor și sentimentelor. Nu este exclus ca ziua de astăzi să fie un început pentru o relație de dragoste pasională. Dacă ești deja într-o relație, aceasta vă fi revigorată, prin gesturi frumoase, îndrăznețe dar romantice, care vor ajunge direct la inima persoanei dragi.

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai

Capricorn

În continuare, te concentrezi asupra familiei și căminului. Probabil că vor apărea niște probleme pe care trebuie să le rezolvi urgent și care necesită mult timp și mai mulți bani decât ai fi dispus să cheltuiești acum. Pe de altă parte, te poți gândi să faci unele schimbări în casă sau să achiziționezi un obiect valoros pentru locuința ta. Una peste alta, poate fi o zi destul de agitată, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul și să iei lucrurile exact așa cum sunt.

Vărsător

O zi numai bună pentru a te ocupa de activități administrative, de rezolvarea unor probleme care țin de documente sau de planificarea unor deplasări. Este posibil ca astăzi să vină spre tine o cantitate uriașă de informații, așa că fii receptiv. Unele pot fi valoroase, chiar dacă par simple zvonuri. Este de asemenea o zi bună și pentru examene, pentru înscrierea la un curs sau pentru întâlniri și negocieri.

Pești

Se pare că astăzi îți canalizezi întreaga energie spre segmentul financiar. Te gândești la bani, vorbești despre bani și întreprinzi acțiuni în sensul înmulțirii lor. Adevărul este că în curând va începe o perioadă favorabilă, din punct de vedere al câștigurilor bănești provenite din munca proprie. Este momentul să-ți pui la treabă talentele, chiar și pe cele neexplorate până acum. Este posibil chiar să-ți descoperi noi calități sau chiar vocația.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇