Horoscop zilnic: 26 ianuarie

Horoscop zilnic: 26 ianuarie

Berbec

Fie că simți sau nu, traversezi un răstimp în care retragerea și meditația te pot ajuta în regăsirea drumului în viață. Intuiția, dar și ideile bune ale prietenilor îți pot fi aliați de nădejde, însă trebuie să ai curajul de a-ți privi în față demonii și fricile interioare. Renunță la jocurile de putere și nu te lăsa copleșit de frustrări, așteptând în liniște să se facă lumină.

Taur

Astăzi, aspectele relaționale îți ocupă atenția, iar deciziile pe care le iei se pot datora în mare parte influențelor de natură emoțională din partea celor dragi. Este important să nu cazi în capcana posesivității și să te concentrezi pe schimbarea principiilor tale de viață, mai ales în contextul în care planurile tale par să stagneze. Ai destule idei bune, trebuie doar să ai încredere în intuiția ta.

Gemeni

Astăzi este posibil ca episoadele de apatie și visare să interfereze ritmul tău de lucru, fiind favorabile doar dacă desfășori o activitate artistică. Deși sesizezi întârzieri în ceea ce privește proiectele tale, timpul încetinește tocmai pentru a realiza ceea ce este cu adevărat important și ce este de lăsat în urmă. Vorbește prietenilor despre planurile tale, împreună găsind soluții nesperate.

Oracolscop 24 – 30 ianuarie 2022

Rac

Tendința de a dramatiza ceea ce trăiești în relație cu persoana iubită este astăzi accentuată, însă trecând peste asta, vei fi pus în situația de a trasa o linie de demarcație până unde încerci să fii în control, atât în viața personală, cât și în carieră. Frustrările de la locul de muncă par să pună și ele paie pe foc, însă atenția la detalii te poate salva de cele mai multe probleme cu șefii.

ADVERTISING

Leu

Restructurează-ți modul de comunicare, viziunea, informațiile pe care le oferi și astfel vei putea porni de la zero. Socializarea și deschiderea către idei avangardiste îți sunt de mare ajutor. Totuși, ține cont că familia joacă un rol important în deciziile tale, însă nu ar trebui să te bazezi doar pe acest lucru ca să obții o zonă de confort emoțional. Ia-ți timp, reflectează în liniște și gândește o strategie.

Fecioară

Astăzi, agenda zilnică este dificil de urmărit însă poți recupera prin capacitatea de a comunica fară vorbe, mai ales cu partenerul de cuplu, simțind orice stare de spirit. Cu răbdare și calm vei gestiona mai ușor responsabilitățile familiale. Este un bun moment de a privi realist către resursele tale interioare, dar și către cele materiale, dacă vrei să concretizezi cumva talentele tale creative.

MESAJUL ÎNGERILOR pentru ANUL 2022

ADVERTISING

Balanță

Domeniul financiar se poate îmbunătăți, dacă știi să-ți exploatezi inspirația creativă și să mergi pe mâna intuiției, structurandu-ți mai bine ideile la locul de muncă. În plus, ar fi de evitat cheltuielile excesive. Soluția la problemele tale relaționale ar putea veni pe neașteptate, dacă ești dispus să îți recâștigi puterea și încrederea interioară, scoțând în evidență ceea te face cu adevărat unic.

Scorpion

Poate ar fi cazul să mai slăbești controlul mental pe care ți-l impui, lăsând loc mai mult loc intuiției, ieșirii la suprafață a sentimentelor și a trăirilor tale, oricât de intense sau tulburătoare ar fi acestea. Nici nu ai idee în ce lucruri frumoase ai putea să le sublimezi. Nu-ți pierde răbdarea dacă banii vin mai greu decât ai dori și fii receptiv la ideile originale care vin din partea familiei.

Săgetător

Ziua este potrivită meditației profunde și acordării la zona spirituală. Important este să nu te lași prea ușor pradă deznădejdii de moment și caută să accepți cursul evenimentelor în ritmul de acum. Ai încredere în posibilitățile tale de dezvoltare personală, cheia fiind exact în mâinile tale, asta dacă ești dispus să-ți accesezi resursele interioare nebănuite, fără a mai căuta ajutor în exterior.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

ADVERTISING

Capricorn

Lasă-te condus de intutie și de ideile creative care curg ca un râu subteran abia simțit, atunci când vrei să îți atingi mai ușor planurile și dorințele tale. Deși nu este tocmai ceea ce ți se pare logic și facil, renunțarea la control și acceptarea unui parteneriat este o soluție pe care ar fi indicat să o ai în vedere. Lasă în urmă orice temere, eventual eliberează-ți emoțiile prin scris.

Vărsător

Deși poate astăzi cauți recunoaștere și confirmări sociale, simți că munca de a-ți construi viitorul de abia a început și că necesită multă răbdare că să ajungi unde vrei, inclusiv din punct de vedere financiar. Însă lecțiile cele mai mari le ai de învățat intrând în contact cu zonele sensibile ale ființei tale și eliminând tot ceea ce te reține pentru a evolua pe o treaptă superioară.

Pești

Abordarea vieții din perspectiva spirituală și sondarea profunzimior sufletești te pot ajuta astăzi să definești ceea ce anume dorești să faci în viitor. Ești conștient că trebuie să parcurgi cu răbdare toți pașii necesari, chiar dacă ai vrea ca lucrurile să se miște mai repede. Intuiția te ghidează cu mult folos, mai ales că ai nevoie de ea pentru a tria din planurile tale de viitor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇