Horoscop zilnic: 25 mai

Horoscop zilnic: 25 mai

Berbec

Luna se află în zodia ta, așa te simți în elementul tău. Ești energic, curajos, entuziast și ai spirit de inițiativă. Astăzi poți veni cu o idee ingenioasă, care rezolvă o problemă la locul de muncă. Oricum ai și o dorință foarte puternică de a te face remarcat, prin urmare vei încerca ieși în evidență cu ceva nou.

Spiritul întreprinzător există din plin, mai ales după amiază, când te vei mobiliza pentru a rezolva o problemă ce trenează de mai multă vreme.

Taur

O Lună în Berbec care îndeamnă mai mult la inactivitate, în cazul tău. Ar fi bine ca astăzi rezolvi totul cu calm și detașare, iar dacă ceva nu iese așa cum țiai dori, accepți lucrurile așa cum sunt, fară le opui rezistență sau te enervezi. Mai ales există posibilitatea unor tensiuni la serviciu, generate de un coleg care împrăștie tot felul de zvonuri sau bârfe despre tine.

Gemeni

Începi te simți din ce în ce mai bine, ai mai multă vitalitate și vezi îmbunătățiri în viața ta, pe toate planurile. Vei avea senzația lucrurile înaintează mult mai repede, problemele se rezolvă mult mai ușor, asta și datorită atitudinii pe care o adopți și care este una pozitivă. În plus, ziua de astăzi îți aduce conversații plăcute, chef de distracție și întâlniri cu prietenii.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

ADVERTISING

Rac

În prima parte a zilei de astăzi, te poți afla într-o situație neplăcută, generată de un partener de afaceri, care fie îți furnizează niste informații greșite, fie îți ascunde detalii dintr-un proiect. Această situație te revoltă și te face fii confuz, nestiind ce metodă aplici pentru a îndrepta lucrurile.

Este de preferat abordezi problema cu răbdare și nicidecum cu agresivitate, altfel poți strica totul într-o clipă. Așteaptă până după-amiaza, când vei afla adevărul și vei găsi cea mai bună soluție.

Leu

Luna în Berbec, acompaniată de Marte, te poate face precipitat și vehement, mai ales atunci când este vorba despre principiile sau drepturile tale. Această atitudine se manifestă în special în relațiile cu colegii de serviciu, unde se pot naște tensiuni și chiar certuri, daca nu încerci fii mai flexibil și accepți uneori te poți înșela.

MARTE în BERBEC, 25 Mai - 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Luna este plasată în zona banilor altora și a câștigurilor financiare facile. Așadar, astăzi te poți implica, împreună cu partenerul, în activități din care poți câștiga o sumă de bani consistentă. Oricum poți avea parte de tot felul de avantaje materiale, facilitate de alții. În plus, este de așteptat ca în următoarea perioadă apară oportunități noi.

Balanță

Luna în Berbec, adică pe zona relațiilor și interacțiunii cu cei din jur, te predispune la impulsivitate, reactivitate accentuată și chiar posesivitate. Îți susții cu îndârjire punctele de vedere, vrei te faci ascultat și mai ales vrei ți se dea dreptate. Această atitudine ar trebui temperată. apel la concesivitatea și diplomația care te caracterizează, pentru a menține armonia în relațiile tale.

Oracolscop 23 - 29 mai 2022

Scorpion

O zi agitată la serviciu. Poți avea senzația toată responsabilitatea este pe capul tău și trebuie te descurci singur. Chiar și așa, vei face față cu bine, chiar dacă asta presupune stai peste program. Totuși, un mic avertisment: dacă ai de-a face cu utilaje sau obiecte tăioase la lucru, fii atent cum le mânuiești.

În plan financiar, urmează câteva săptămâni frumoase, cu posibilități de câștiguri suplimentare.

Săgetător

Astăzi simți nevoia fii în centrul atenției și te faci remarcat, eventual printr-un talent. Creativitatea este la cote maxime, prin urmare, cei care activează într-un domeniu artistic pot crea lucruri extraordinare.

Pe de altă parte, se menține și dorința de a trăi experiențe noi în plan amoros și chiar ești predispus la derapaje sentimentale.

ADVERTISING

Capricorn

O zi cu emoții intense, generate de experiențe trăite în familie sau împreună cu persoane dragi. Poți, de exemplu, reunești familia pentru discuții și planuri de viitor, te implici în activități casnice sau faci niste dezvăluiri îndrăznețe. Fiind o zi cu o intensitate emoțională atât de mare, este posibil ca și reacțiile tale fie la extreme, adică treci de la bucurie la irascibilitate, într-o clipă.

În plan profesional, urmează o perioadă frumoasă.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 mai

Vărsător

Luna în Berbec, în zona comunicării și deplasărilor, anunță o zi agitată, cu multe drumuri, discuții aprinse și activități intelectuale intense. Este posibil te manifești destul de zgomotos în conversație și fii destul de irascibil și rigid, așa pot ieși și scântei pe ici pe colo.

Impulsivitatea ar trebui însă evitată mai ales în trafic, dacă ești șofer.

Pești

O zi importantă din punct de vedere financiar, pentru ai șansa descoperi noi mijloace și metode de a-ți crește veniturile. S-ar putea ai șansa de a pune la treabă un talent sau nişte abilitați deosebite, pe care le deții. Oricum este o zi a curajului și acțiunii, așa că, dacă ai vreo idee de afacere sau proiect, este momentul acționezi pentru a o materializa.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇