Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Berbec

În cazul tău, Luna în Scorpion activează zona resurselor altora. Este o zi a darurilor, favorurilor și succesului în afaceri. Poți obține finanțarea de care ai nevoie pentru un proiect profesional, ești sprijinit în demersurile legate de investiții sau cineva îți face o favoare nesperată. De asemenea, astăzi ai șansa să afli informații pe care le cauți de multă vreme.

Taur

Chiar dacă te afli într-o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, în care ai senzația că totul stagnează și că trebuie să muncești din greu pentru tot ce vrei să obții, astăzi capeți o nouă percepție asupra acestei situații. Poți primi vești bune și răspunsuri favorabile sau beneficiezi de sprijin necondiționat și înțelegere din partea unui prieten sau partener.

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

Gemeni

Conjuncturile favorabile care apar astăzi la locul de muncă te ajuta să-ți recapeți optimismul în ce privește derularea în bune condiții a unui proiect sau obținerea câștigurilor materiale dorite. Pentru asta, e necesar să fii flexibil, să delegi o parte din sarcini și să primești ajutor de la cei care ți-l oferă.

ADVERTISING

Rac

Luna în Scorpion îți aduce idei creative și îți stimulează intuiția și imaginația. Așadar, astăzi încearcă să te destinzi, să găsești bucurie în tot ce faci, să vizualizezi viitorul așa cum ți-l dorești. Un partener de afaceri sau partenerul de viață îți poate deschide noi culoare de acțiune, poate crea noi oportunități pentru tine, așa că fii receptiv și cooperant.

Leu

Luna plasata în zona sufletului aduce sensibilitate, imaginație și nevoie de intimitate. Este un moment excelent pentru a te îngriji, atât fizic cât și emoțional. Stabilește-ți priorități, fă un prim pas spre împlinirea unei dorințe legate de cămin sau profesie, hrănește-ți intențiile cu gânduri pozitive, încredere și iubire.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

ADVERTISING

Fecioară

Astăzi ar fi bine să lași deoparte calculele și gândurile legate de bani și să acorzi atenție exclusiv ideilor creative, care au mari șanse să se materializeze, fie că e vorba despre relația afectivă, relația cu copiii sau un proiect inspirat. Atenție la mesajele primite și ideile inspirate de ceilalți, care pot fi extrem de prețioase.

Balanță

Astăzi ai noroc în demersurile legate de investiții. Acum poți găsi ceva ce ai căutat multa vreme, la un preț avantajos. În plus, îți poți crește veniturile prin acceptarea unor propuneri de lucru sau prin implementarea unor soluții eficiente în ce privește administrarea finanțelor. Așadar, renunță la gândurile pesimiste și primește oportunitățile.

ADVERTISING

Scorpion

Luna se află în zodia ta, trimite raze benefice către zona iubirii și cea a comunicării, prin urmare astăzi îți vine inima la loc după câteva zile de încrâncenare, pesimism și frământări. Contextul astral de astăzi îți stimulează creativitatea și inspirația, te ajută să-ți deschizi inima și să-ți împărtășești sentimentele, îți permite să aduci claritate în relații.

Oracolscop 24 - 30 ianuarie 2022

Săgetător

În ce te privește, Luna în Scorpion este o invitație la discreție, liniște, intimitate și receptivitate. Cu alte cuvinte, astăzi nu e o zi potrivită pentru acțiune, ci mai degrabă pentru introspecție și ascultare atentă. De asemenea, punerea cap la cap a unor date și informații îți poate revela răspunsuri și soluții de excepție.

Capricorn

Luna în Scorpion și aspectele frumoase pe care le formează vorbesc despre iubire împărtășită, prieteni de calitate, oameni frumoși care-și oferă sprijinul necondiționat. O zi frumoasă, în care primești dovezi de iubire, te bucuri de admirație și respect, ești ascultat și căutat, primești propuneri interesante.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 ianuarie

Vărsător

Pentru tine, ziua de astăzi este fructuoasă în ce privește proiectele profesionale, demersurile care vizează afirmarea și ascensiunea, afacerile profitabile. Astăzi te poți alege cu un câștig financiar în urma exprimării unor idei sau curajului de a-ți asuma noi responsabilități. Cu toate acestea, e foarte important să păstrezi o oarecare detașare și să ai răbdare.

Pești

Luna plasată în Scorpion, în zona conștiinței superioare, îți stimulează intuiția, aduce revelații prețioase, mesaje subtile și chiar vise profetice. Așadar, astăzi fii atent la tot ce auzi, simți sau atingi. Nimic nu vine întâmplător în viața ta, iar darurile se află la tot pasul, chiar dacă uneori nu sunt ușor de văzut.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇