Horoscop zilnic: 24 mai

Horoscop zilnic: 24 mai

Berbec

Astăzi nu prea ai chef de muncă, mai ales după-amiaza, când cauți tot felul de motive pentru a te sustrage de la sarcinile zilnice. Toate responsabilitățile te obosesc parcă mai mult decât de obicei, poate și pentru că simți că nu-ți sunt apreciate eforturile.

Pe de altă parte, o problemă de sănătate te poate obliga să rămâi acas, sau să pleci mai devreme de la serviciu. Prin urmare, nu-ți încărca foarte mult agenda și nici nu cere prea mult de la tine, ci dozează-ți cât mai bine energia și ocupă-te de sănătate.

Taur

Luna în Pești activează zona prietenilor și susținătorilor. Probabil că vei fi uimit de gesturile frumoase și de generozitatea cu care te tratează aceștia, mai ales atunci când te afli într-un moment dificil. Este o zi a altruismului, devotamentului și empatiei, în care simți că nu ești singur și că ai prieteni de nădejde, pe care poți conta oricând. Trebuie doar să știi să ceri și să primești sprijin.

Gemeni

Segmenul profesional este foarte important pentru tine, așa că te vei concentra asupra acestuia, în ideea unor schimbări, regândiri, reconfigurări, a imaginii tale profesionale și sociale. Însă spre după-amiază o problemă de familie îți poate distrage atenția de la profesie. Poate fi o problemă din trecut, care se reactivează acum și te obligă să lași orice altceva deoparte, pentru a te ocupa de rezolvarea ei.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

ADVERTISING

Rac

Astăzi simți nevoia să-ți faci ordine în gânduri și în convingeri. Probabil că vei renunța la o parte din principii și convingeri, care nu te mai satisfac și nu mai funcționează pentru tine, iar în loc vei pune o nouă abordare a parteneriatelor, relațiilor și vieții în general. Cariera reprezintă în continuare un subiect fierbinte, pentru că ai ambiții mari de afirmare și succes. Și vei obține ceea ce dorești, dar ai nevoie de răbdare și mai ales de discreție.

Leu

Astăzi tinzi să-ți îndrepți atenția către interior, să te analizezi și să-ți evaluezi atitudinea față de cei din jur. Cu toate acestea, pot apărea surprize plăcute în sfera profesională, în sensul că ești recunoscut și lăudat pentru ceva ce ai făcut în trecut și de care uitaseși complet. Dacă te afli într-o astfel de situație, nu fi modest, ci acceptă aprecierile și laudele, pentru că sunt meritate din plin. Este o zi în care reputația ta poate crește.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

În această perioadă ar trebui evitate călătoriile, semnarea de documente sau deciziile importante, mai ales dacă sunt bani la mijloc. Fii prudent în toate chestiunile personale și de afaceri și asigură-te că legea este riguros respectată. De asemenea, protejează-ți cât mai bine obiectele valoroase și banii.

În ce privește sarcinile profesionale, poți avea o zi destul de dificilă, nu pentru că ai mai mult de lucru decât de obicei, ci pentru că te simți obosit și fără chef. Încearcă totuși să nu amâni nimic.

Balanța

Astăzi tinzi să fii leneș și autoindulgent, sperând că lucrurile vor merge bine și fară să depui un efort prea mare în acest sens. Autoindulgenta se manifestă și în chestiunile financiare, adică ești înclinat către cheltuieli extravagante, care îți pot subția semnificativ bugetul. De aici și posibilele neînțelegeri în relația de cuplu. Încearcă să te implici mai mult, mai ales în activitățile familiale și fii prudent în toate demersurile financiare.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 mai

ADVERTISING

Scorpion

Îți dorești să fii în centrul atenției oriunde mergi și să fii apreciat pentru darurile tale. Este o zi în care te uiți înapoi cu mândrie, la tot ce ai realizat. Totuși, așteptările tale în ce-i privește pe cei din jur, pot fi prea mari, iar dacă nu primești mereu aprecierea de care ai nevoie, poți fi dezamăgit.

Este și o zi a romantismului și exprimării sentimentelor, însă tinzi să fii foarte sensibil și să te închizi în tine dacă nu ți se raspunde cu aceeași monedă.

Săgetător

O zi a emoțiilor intense, situate la extreme. Tinzi să fii foarte exigent cu tine, să vezi partea goală a paharului și să te îndoiești de posibilitatea realizării unui obiectiv pe termen lung, mai ales dacă are și implicații financiare.

Cu toate acestea, o schimbare pozitivă neanticipată poate apărea la locul de muncă și te ajută să-ți schimbi starea de spirit. Amintește-ți că cel mai important este momentul prezent, așa că fă bine ceea ce faci acum în loc să te ingijorezi pentru ce va veni mâine.

Capricorn

O zi importantă pentru comunicare, schimb de idei și documentare. Este posibil să participi la tot felul de discuții despre subiecte controversate (metafizică, de exemplu), în încercarea de a primi niște răspunsuri la întrebări existențiale.

Persoana iubită sau cineva apropiat îți poate veni în întimpinare cu gesturi și cuvinte inedite. Segmentul financiar necesită prudență maximă. Extravaganțele de orice fel ar trebui evitate.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Vărsător

Astăzi te preocupă siguranța materială, a ta și a familiei. Probabil că vor ieși la iveală niște frustrări și neajunsuri în materie de bani, care te fac să fii irascibil în relația cu cei dragi. Se pot isca discuții aprinse în cuplu sau în famile pe tema administrării resurselor materiale. Este de la sine înțeles că nu este o zi favorabilă pentru investiții, cheltuieli și decizii importante legate de bani.

Pești

Luna plasată în semnul tău zodiacal te poate face hipersensibil la stimulii exteriori. Așadar, tinzi să iei totul personal și să te învinovățești pentru tot ce nu merge bine în relațiile tale. Simți că nu ești înțeles, așa că te retragi în lumea ta, unde te simți în siguranță. Ia lucrurile încet și lasă-le să se întâmple în ritmul lor. Și, mai ales, fii mai indulgent cu tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇