Horoscop zilnic: 23 mai

Horoscop zilnic: 23 mai

Berbec

În tihnă este bine să te gândești pe îndelete la situațiile și relațiile profesionale în care ești implicat sau plănuiești demult să te implici. Energia vitală este la cote joase, așa încât evită activitățile care necesită efort fizic și mental. Afecțiunile sistemului circulator se pot accentua. Însă odihna, alimentația sănătoasă și aerul curat îți sunt suficiente. Bucură-te de compania celor dragi!

Taur

Săptămâna începe minunat în compania prietenilor. Se conturează întâlniri și discuții importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar vei fi sfătuit de bine în privința dezvoltării competențelor profesionale și a implicării tale în diverse proiecte de anvergură alături de oameni deosebiți. Ascultă răbdător ce ți se spune și evită luarea deciziilor sub impulsuri momentane.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Gemeni

Indiferent în ce companie te vei afla astăzi, vei fi nevoit să participi activ la dezbateri și activități comune cu alții. Pentru că ești destul de reticent la tot ce vine din partea altora și mai ales îți este dificil să te implici atât în discuții, cât și în evenimentele ivite, este posibil ca persoanele din anturajul tău să-și schimbe părerea despre tine. Însă ceilalți chiar vor să le fii alături și să se bucure de farmecul tău.

ADVERTISING

Rac

Ziua este favorabilă preocupărilor intelectuale și discuțiilor filozofice. Încet, dar sigur îți schimbi sistemul valorilor morale și spirituale după care te-ai ghidat până acum. Minunat este că ai de-a face cu oameni erudiți, de la care ai ce să înveți și care te ajută să vezi viața și evenimentele ei, într-o alte lumină. Fii deschis sufletește și informează-te cât mai mult, dar de la surse de bună calitate.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Leu

În plan profesional apar tot soiul de situații inedite, care presupun asumarea unor responsabilități majore. Însă, imediat cum apare o astfel de situație, se vorbește și de plata aferentă. De aceea, astăzi te gândești mai întâi la câștigurile pe care le poți obține din orice efort depus în câmpul muncii. Pe de altă parte, ai idei bune pentru planuri de investiții pe termen lung. Dar să ai în vedere și achitarea facturilor curente.

ADVERTISING

Fecioara

Evenimentele zilei te vor implica în relații cu ceilalți. Sunt posibile divergente de opinie, de crez, dar sunt momente pasagere. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ai reuși să privești obiectiv, atât la relația cu partenerul de viață, cât și la relațiile cu partenerii profesionali. Vei oberva că unii îți sunt loiali, te respectă și te sprijină necondiționat. Alții, însă, au interese personale ascunse și profită de pe urma generozității și puterii tale.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Balanța

Se pare că ți-ai propus să rezolvi astăzi toate treburile restante, atât acasă, cât și la serviciu. Este adevărat că ai multe de făcut, însă sporul și energia ta vitală lasă de dorit. Selectează prioritățile și temperează-ți elanul de a munci peste măsură. Afecțiunile specifice sistemului circulator se pot accentua. Chiar ai nevoie de odihnă, liniște și dietă corespunzătoare.

ADVERTISING

Scorpion

Este rost de discuții importante cu persoana iubită și copiii. Pe lângă activitățile distractive plănuite mai demult alături de cei dragi, astăzi poți afla lucruri interesante atât despre relația ta cu aceste persoane, cât și despre așteptările lor vizavi de tine. Vorbește liber, sincer, spune-ți păsurile și ascultă atent ce îți spun interlocutorii tăi. Spre seară, revarsă-ți veselia și buna dispoziție în anturajul apropiat.

Săgetător

Ai șanse deosebite de a discuta amiabil cu membrii familiei și de a petrece momente de vis alături de aceștia. Din cauză că în ultima vreme ai fost foarte preocupat cu îndatoririle profesionale se pare că ai neglijat atât treburile gospodărești, cât și nevoile celor dragi. Mobilizează-te corespunzător și ocupă-te mai mult de latura familială a vieții. Te vei bucura de bucuria și mulțumirile celor dragi.

Capricorn

Este o zi minunată pentru șuete cu prietenii, rudele apropiate, dar și pentru a călători de plăcere în locuri dragi. Totuși, dispoziția ta sufletească este schimbătoare, astfel încât relaționarea cu ceilalți depinde mult de tine. Detașează-te de neliniștile interioare și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă vor apărea ceva neguri în discuții, cu puțin efort și bunăvoință le vei alunga ușor.

Vărsător

Aspectele materiale necesare vieții cotidiene îți vor atrage atenția. Poate fi vorba de cheltuieli neprevăzute pe cadouri, dar există și varianta ca cineva drag să-ți ceară sprijin bănesc. Fii prudent și chibzuiește-ți atent fiecare ban. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional îți va oferi informații deosebite legate de câștigurile tale de la locul de muncă.

Pești

Debutul săptămânii îți aduce momente favorabile pentru a-ți alcătui noi planuri de viață și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți. Renunţă la idei, concepții sau persoane care ți-au creat până acum neplăceri. Indicat este să te sfătuiești cu membrii familiei, dar și cu prietenii apropiați care s-au dovedit de-a lungul timpului onești și dornici de a fi alături de tine în mod sincer. Farmecul tău este irezistibil!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇