Horoscop zilnic: 20 mai

Horoscop zilnic: 20 mai

Berbec

Astăzi se conturează ședințe sau întâlniri fulger cu șefii sau cu alte persoane importante din sfera socio-profesională în care activezi. Fii prudent și pregătește-te serios pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. S-ar putea să ți se ceară explicații despre felul în care îți desfasori activitatea. De reținut că șefii nu prea te susțin, iar colegii mai mult vorbesc în loc să te ajute concret. În permanenţă este nevoie să îți îmbunătățești prestația și imaginea publică.

Taur

Evenimentele de astăzi te vor duce la schimbarea multor concepții și idei despre lume și viață. Diversitatea informațiilor care îți domină viața cotidiană te face să crezi că tot ce ai învățat până acum trebuie reconsiderat în totalitate. Pe undeva așa și este, de aceea, fii deschis la abordări noi. Temele filozofice discutate cu persoane avizate îți rafinează mentalul și îți dizolvă limitele cunoașterii. După-amiază ar fi bine să te relaxezi cu un film bun.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Gemeni

Ziua este favorabilă achitării facturilor sau altor tipuri de datorii comune, fie cu partenerul de viață, cu rudele, fie cu asociații profesionali. Bine este să te bazezi doar pe resursele tale materiale și să le folosești cu măsură. Ceilalți sunt tentați să profite de veniturile tale. Totuși, ar fi bine să îți reveluezi cheltuielile și să pui bani și bunuri deoparte la care să ai acces doar tu. Spre seară se întrezăresc vești interesante din străinătate.

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale sunt tensionate. Dacă este vorba despre partenerul de viață, acesta îți poate reproșa faptul că ești foarte preocupat doar de propria ta persoană sau de zona profesională. În relațiile de colaborare profesională, șeful activității pe care o desfaşori în comun cu alții îți poate pune bețe în roatele demersurilor tale. De fapt, tu trebuie să faci modificări drastice în felul în care relaționezi cu partenerii, fie de viață, fie de afaceri.

Oracolscop 16 – 22 mai 2022

Leu

Ziua îți aduce forfotă la serviciu și în relațiile parteneriale. Este posibil ca temerile legate de activitățile profesionale pe care le desfăşori în comun cu alții să fie exacerbate astăzi. Hiba este doar la tine. Există o ușoară instabilitate în relațiile cu ceilalți, mai ales în cele profesionale, dar nu este cazul să îți faci griji profunde. Ai încredere că atât partenerul de viață, cât și cei de afaceri te vor ajuta cu tot ce ai nevoie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

În prima parte a zilei, încă mai ești preocupat de copii sau de persoana iubita. Ai avea și chef de şotii, însă ceilalți nu îți țin isonul. Bine ar fi să îți aranjezi activități legate de un hobby sau măcar o ieșire în oraș cu un prieten drag. Astfel te vei detașa de capitolul amoros. După-amiaza îți aduce multe și mărunte de făcut la serviciu. Concentrează-ți forțele pe îndeplinirea sarcinior de lucru și evită provocarile colegilor.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Balanță

În prima parte a zilei este nevoie să rezolvi chestiuni familiale. Chiar dacă aveai alt program pentru începutul acestei săptămâni, lasă totul deoparte și ocupă-te de nevoile celor dragi. Persoana iubită sau copiii vor veni și ei spre tine pentru a le fi alături. Există nemulțumiri la capitolul amoros, mai ales din cauza veniturilor tale. Amestecul dintre iubire și bani va duce curând la reconfigurări definitive în relațiile cu cei dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Casa și familia sunt temele tale principale. Se pare că ai planuri mărețe pentru îmbunătățirea confortului de acasă sau pentru rezolvarea problemelor membrilor familiei. Ai spor la curăţenii, reparații generale, dar și la achiziționarea bunurilor necesare traiului zilnic. Sfaturile și ideile tale vor fi acceptate de către cei dragi, însă numai dacă vei ști să le prezinți într-o manieră potrivită. Folosește-ți intuiția pentru a vorbi exact ce trebuie și mai ales la momentul oportun.

Săgetător

Este o zi cu multe drumuri. Fie că este vorba despre rezolvarea unor aspecte legate de serviciu, fie că trebuie să ajuți pe cineva apropiat, dialogurile și călătoriile pe distanțe scurte îți vor ocupa mult timp. Se recomandă prudență în gânduri și fapte, pentru că mentalul îți este instabil și foarte ușor poți trece prin stări de spirit total diferite. Dacă trebuie să semnezi documente oficiale, verifică-le atent.

Capricorn

Este multă agitație în preajma ta. În continuare ești emotiv și pus pe fapte mari. Bine ar fi să îți restrângi aria de acțiune și să te ocupi de treburile prioritare. Relațiile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale sunt tensionate, existând un risc major de stricare a imaginii tale publice. Spre seară te vei simți mai bine, însă nu forța notă. Rezervă-ți momente de răsfăț la un salon de îngrijire corporală sau pentru o șuetă cu cineva drag.

Vărsător

Încă vei mai simți oboseala acumulată în ultimul timp. Totuși, cu puțin efort și bunăvoință, vei reuși să depășești momentele neplăcute. Pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece pot ieși eronate. Ar fi bine să realizezi acele treburi care implică efort fizic și mental redus. Din sfera profesională poți primi informații secrete, de la cine te asptepţi mai puțin. Ține cont de cele aflate astăzi!

Pești

Sunt favorizate discuțiile cu prietenii sau colaboratorii profesionali aflați în străinătate. Chiar dacă la orizont se conturează alte situații legate de aceste persoane, ar fi bine să nu pui la suflet. Asta deoarece razgandirile se vor ivi peste câteva zile. Pe de altă parte, ar fi bine să te bazezi mai mult pe forțele tale. Actualii prieteni îți oferă sprijin limitat sau deloc, iar susținători ai din ce în ce mai puțini. Cultivă relații cu oameni noi!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇