Horoscop zilnic: 20 ianuarie

Horoscop zilnic: 20 ianuarie

Berbec

Disponibilitatea pentru distracții și aventuri te duce către relații tensionate cu cei dragi. Astăzi este mai dificil să-i antrenezi pe ceilalți în caruselul de activități creative și recreative la care te gândești. Ține cont de părerile celor dragi și temperează-ți reacțiile. După-amiaza pot interveni chestiuni profesionale importante. Temperanță în toate!

Taur

Energia zilei îți aduce dorința de a te ocupa de membrii familiei și de treburile domestice. Ești nostalgic și gândurile tale rătăcesc prin trecutul îndepărtat, în care grijile cotidiene erau departe de tine. Trăiește prezentul, bucură-te de tot ce te înconjoară și lasă amintirile neplăcute deoparte. Chiar dacă există tensiuni acasă, în familie ai suficiente resurse interioare să depășești totul cu bine.

Gemeni

Mentalul îți este răscolit și cu greu îți găsești cuvintele pentru a comunica cu ceilalți. Bine este să te rezumi la discuțiile strict necesare. Ești înconjurat de rude sau prieteni apropiați binevoitori în aparență. În umbră, discordia îți pândește momentele de slăbiciune. Ordonează-ți gândurile, depune eforturile necesare pentru a gândi pozitiv și ai mai multă încredere în tine. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente.

Oracolscop 17 - 23 ianuarie

ADVERTISING

Rac

Ziua îți aduce cheltuieli neașteptate. Posibil să te îngrijorezi, dar sunt momente pasagere. Fii prudent la fiecare ban cheltuit și la nevoie cere sfaturile cuiva de încredere. Dacă este vorba despre oferte de investiții majore, atunci se impune părerea unei persoane specializate. Energia vitală este fluctuantă, așa încât dozează-ți eforturile și hrănește-te corect.

Leu

Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici și reacțiile sunt imprevizibile. Liniștește-te, fă un pas înapoi și evită suprasolicitarea fizică și mentală. Te ajută o plimbare în aer liber, un dialog cu cineva drag și de incredere, o dietă de sezon. După-amiază te vei simți mai bine, revenindu-ți pofta de viață și strălucirea-ți caracteristică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, pe scurt o zi liberă. Sunt momente bune pentru revelații legate de toate domeniile curente ale vieții. Foarte ușor ai putea desluși conflictele din sfera muncii, dar și pe cele din anturajul apropiat. Însă, deocamdată, ocupă-te de sănătatea ta și lasă deciziile importante necesare în celelalte domenii de viață, pentru zilele următoare.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Balanță

Din cauza prietenilor, stările tale sufletești sunt foarte schimbătoare. Ar fi bine să fii mai detașat de aceștia și să te bazezi mai mult pe forțele tale. Aflarea unor informații secrete vizavi de aceste persoane te va pune serios pe gânduri. Debarasează-te de cei care îți obstrucționează progresul sau de cei care profită de tine.

ADVERTISING

Scorpion

Evenimentele din zona profesională sunt răscolitoare din toate punctele de vedere. Modificările care survin încet, dar sigur în relațiile tale cu ierarhiile superioare te vor duce cu gândul la alegerea unui alt loc de muncă sau chiar la o nouă profesie. Oricum totul este în schimbare în sfera socio-profesională în care activezi, astfel încât bine este să te adaptezi din mers.

Săgetător

Contradicțiile apărute în discuțiile cu ceilalți te vor ajuta să-ți ajustezi valorile morale și chiar să-ți schimbi atitudinea față de lume și evenimentele ei. Sunt momente bune pentru a te delecta cu lecturi spirituale, cu vizionarea unei piese de teatru sau a unui film deosebit. După-amiază vor apărea chestiuni profesionale ce trebuie rezolvate repede.

Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022

Capricorn

Ziua este favorabilă achitării facturilor sau altor datorii. Nemulțumirile legate de bugetul disponibil pentru cheltuieli sunt la cote înalte, existând riscul să intri în conflict în special cu cei apropiați. Este o perioadă austeră. Se conturează la orizont noi variante de câștig de la și prin colaborarea cu alții. Privește dincolo de aparențe ceea ce se petrece în sectorul financiar.

Vărsător

Sunt momente bune pentru a-ți pune ordine și disciplină în sectorul partenerial. Se conturează la orizont finalul unor colaborări vechi sau chiar a unei relații de cuplu. Gustul dulce-amar de pe urma relaționării cu ceilalți este accentuat, însă depinde doar de tine să îmbunătățești lucrurile. Desprinde-te de vechi și deschide-ți inima către nou și progres.

Pești

Cheful de muncă este accentuat, voința este mare, dar putința lasă de dorit. Bine ar fi să te ocupi doar de treburile prioritare. Relațiile colegiale sunt tensionate, de aceea, fii prudent. Există conflicte mocnite în sfera muncii. Sănătatea întregului organism este afectată. Totuși, pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇