Horoscop zilnic: 20 aprilie

Horoscop zilnic: 20 aprilie

Berbec

Probabil că vei prefera să-ți formezi în minte o imagine idilică a atmosferei din familie, alegând să rămâi încrezător că lucrurile se vor aranja de la sine și vei fi lăsat să te desfaşori în voie. Nu prea ești dispus să te conformezi obiceiurilor și, spre disperarea unora, te poți decide să pornești la drum. Totuși, ziua e benefică pentru a învața din viața celorlalți.

Taur

Întâlnirea cu rude sau prieteni apropiați îți poate crea un sentiment de bucurie, dar în același timp poți simți o reținere în a le spune tot ce ai pe suflet. Sunt șanse să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția, fie în cursul unei deplasări, fie prin intermediul prietenilor comuni, iar primul pas este să-ți inspire disponibilitatea de a se implica la modul serios.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Gemeni

Zona financiară îți poate aduce satisfacții ca urmare a implicării, dar și a susținerii din partea persoanelor importante. În relația cu partenerul de cuplu, deși vrei să petreceți mai mult timp împreună și ești atent la nevoile acestuia, găsești dificil a defini cum anume va evolua relația voastră. Ia-ți timp să-ți clarifici intențiile și evită discuțiile aprinse pe această tema.

Rac

Astăzi ești provocat să aduci mai multă constanță în activitățile cotidiene care presupun studii aprofundate sau dezvoltarea personală, nefiind suficiente visele frumoase care-ți trec prin fața ochilor. Mintea curioasă te va ajuta să absorbi informațiile din jur cu mai multă ușurință, dar e important să nu uiți de momentele de odihnă, necesare printre atâtea provocări.

Jupiter conjunct cu Neptun în Pești, o dată în viață. Toți suntem UNUL

ADVERTISING

Leu

Deși poți experimenta și valențele apropierii spirituale profunde, probabil vei alege un mod degajat de relaționare, fiind mai degrabă jovial decât dispus să-ți asumi o relație serioasă. Tentația speculațiilor financiare necesită control și realism, dar deschiderea către idei și concepte originale te poate ajuta să te exprimi într-o manieră plină de culoare, inedită.

Fecioara

Felul cum percepi tu astăzi responsabilitățile casnice nu este în concordanță cu viziunea partenerului de cuplu, putându-te simți încorsetat. Totuși, nu distorsiona realitatea  influențat fiind de emoții și încearcă să fii pragmatic. În schimb, sfatul celor din familie îți poate fi de ajutor pentru a analiza sub toate aspectele zona financiară, asta dacă ai răbdare să-i asculți.

Oracolscop 18 – 24 aprilie 2022

Balanță

Drumuri, întâlniri, multe discuții și poate o viziune prea optimistă privind eficacitatea comunicării și aprecierea sincerității de către colegii de muncă.  În schimb, șefii sunt de partea ta și ai șanse de a convinge cu argumente solide și idei îndrăznețe potențialii parteneri de afaceri. Rutina zilnică nu este astăzi domeniul tău forțe și nici atenția la detalii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Atracția către acțiuni riscante e greu de temperat astăzi. Plănuiești în secret să dai o lecție surpriză celor de la serviciu, iar în sectorul amoros ești dispus să mergi peste mari și țări alături de persoana iubită. Ceea ce este posibil să scapi din vedere este tendința de a cheltui peste măsură, neputând acorda atenția cuvenită acestui aspect, acum aparent insignifiant.

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat

Săgetător

Cu Luna în propriul semn, ai multă energie de consumat și vrei mai multă libertate. Poți fi tentat să te sustragi obligațiilor familiale și să te ocupi mai mult de provocări de natură personală. Încearcă ceva nou care te stimulează din punct de vedere mental și care te relaxează în egală măsură. În privința finanțelor, familia e dispusă în continuare să te susțină.

ADVERTISING

Capricorn

Nu prea te simți dispus să interacționezi cu rudele, preferând să te retragi în lumea ta pentru a te reîncarca din punct de vedere energetic. În schimb, partenerul de cuplu, dar și cei foarte apropiați sunt alături de tine. Inspirația îți poate furniza idei noi, pe care însă ești provocat să le ordonezi ca să le poți exprima într-o manieră armonioasă, plină de emoție.

Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie

Vărsător

Ești dispus să-ți asumi destule riscuri fiind cuprins de o dispoziție aventuroasă. Dornic de a ieși în lume și de a experimenta, de la contacte sociale interesante până la sporturi extreme alături de prieteni, riști să scapi din vedere implicațiile financiare legate de aceste activități. Partea bună este că asimilezi ușor informații utile de la cei cu care interacționezi astăzi.

Pești

Poți să experimentezi momente de vanitate personală, în care poți fi sensibil la opinia altora și vei simți nevoia să ți se recunoască meritele. Însă acestea sunt expresia influenței emoționale asupra rațiunii. Realitatea este că inspirația și cretivitatea îți sunt de necontestat și trebuie să profiți la maxim, cu atât mai mult cu cât desfăşori o activitate artistică.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇