Horoscop zilnic: 18 septembrie

Horoscop zilnic: 18 septembrie

Berbec

Este bine să te odihnești și să lași grijile deoparte. Plimbă-te în aer liber, stai de vorbă cu cineva drag și de încredere sau meditează singur în locuri sfinte. Sunt momente excelente pentru a-ți da seama de hibele pe care trebuie să le elimini din personalitatea ta și pentru a-ți trasa planuri noi.

Taur

Se conturează întâlniri și discuții interesante cu prietenii. Ar fi bine să reții ce sfaturi primești, chiar dacă pe alocuri unele îți displac total. Vizavi de chestiunile financiare pe care le împărtășești în comun cu alții, deocamdată doar prietenii te pot susține favorabil. Recomandabil este să te odihnești.

Recalibrări de DESTIN: Eclipsa de Lună și Luna plină în Pești (18 septembrie 2024)

ADVERTISING

Gemeni

Ziua îți aduce reuniuni cu multă lume. Reflectoarele scenei sociale vor fi ațintite asupra ta, așa încât depune toate eforturile pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor. Posibil să apară altercații cu un șef sau cu reprezentanții unor instituții oficiale, însă bucură-te de prezența acestora și de sfaturile lor. Detașează-te de problemele cotidiene.

Rac

Ziua este potrivită pentru activități culturale. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau vizitează expoziții de artă și târguri de sezon. Pe de altă parte, ai avea succes și în demersurile necesare unei călătorii în străinătate sau la studii și cercetări în domenii diverse. Relațiile cu ceilalți sunt frecvente, însă cu note conflictuale.

Oracolscop 16 - 22 septembrie 2024

ADVERTISING

Leu

Intervin chestiuni financiare comune cu alții, de tipul achitarea facturilor sau demersuri specifice îmbunătățirii patrimoniului familial sau profesional. Se pare că într-un anume fel, în privința banilor și bunurilor, ești condiționat de cei dragi, respectiv de copii sau de persoana iubită. Detașează-te de aceste persoane și trasează noi direcții financiare și materiale!

Fecioara

Este rost de discuții aprinse cu partenerul de viață, dar și cu cei profesionali. Se pare că disputele încep de la bani, pentru că deocamdată tu investești mai mult în casă ta sau în dorințele și nevoile rudelor. Posibil să primești suport material din partea celor dragi, însă va trebui să achiți diverse datorii.

Turbulențe emoționale: Marte în Rac (4 septembrie - 4 noiembrie 2024) 

ADVERTISING

Balanță

Sectorul profesional te va solicita mult. Va trebui să vorbești cu șefii și să lucrezi cot la cot alături de colegi nu prea loiali. Dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este deficitară și ar trebui să te îngrijești mai mult. Posibil să primești oferte deosebite de colaborare sau poți primi chiar o cerere în căsătorie.

Scorpion

Se anunță întâlniri agreabile cu persoana iubită, cu prietenii apropiați, dar și cu copiii. Poți participa la petreceri sau chiar la aventuri în toată regulă. Fii prudent la cheltuieli, deoarece toată lumea se așteaptă să plătești tu toate dările aferente distracțiilor comune. Odihnește-te, adoptă o dietă de sezon și plimbă-te în aer liber.

Săgetător

Treburile domestice sunt prioritare astăzi. Este nevoie să te ocupi de curăţenii generale, reparații curente sau de cumpărături necesare traiului zilnic. Membrii familiei te vor susține în demersurile tale, însă va trebui să ții cont și de opiniile lor. Recomandabil este să acorzi timp și efort în proporții egale și celor dragi, și plăcerilor tale.

Capricorn

Ești mai mult pe drumuri, fie că mai rezolvi chestiuni profesionale, fie că mergi în vizită la rude sau prieteni. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât vorbește puțin și evită deciziile majore. Sfătuiește-te cu membrii familiei vizavi de orice te preocupă, iar tu la rândul tău răsplătește-i cu o masă copioasă.

Vărsător

De la serviciu poți primi bani, bunuri, dar și informații interesante legate de modificările ce vor surveni la locul de muncă. Chiar dacă muncești mai mult în ultima vreme, asta nu se reflectă și în veniturile pe care le obții. Nemulțumirile tale sunt fondate, pentru că trebuie să reiei unele activități profesionale.

Pești

Ești plin de energie, însă stările tale de spirit sunt fluctuante. De aici ai tendința de a te implica în mai multe treburi deodată și de a nu finaliza corect niciuna. Selectează-ți prioritățile și rezervă-ți momente și pentru o ședință de masaj, de saună sau pentru plimbări în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇