Horoscop zilnic: 14 aprilie

Horoscop zilnic: 14 aprilie

Berbec

Dacă tot cauți noi soluții pentru a face bani, ești și astăzi inspirat. Nu trebuie decât să ai încredere în ce știi tu să faci cel mai bine și, bineînțeles, să treci la acțiune. Restul vine de la sine.

Poate fi și o zi potrivită pentru a te antrena în domeniul în care știi că excelezi, de aceea, e bine să faci repetiții, să exersezi înainte de a-ți măsura valoarea.

Luna nouă în Berbec. Toate pânzele sus!

Taur

Luna în zodia ta îți aduce și astăzi tonusul necesar pentru a face față rutinei cotidiene. Îți dorești să arăți și să te prezinți la cel mai înalt nivel, iar până la orele serii ești susținut de influxurile astrale.

Totuși, e posibil să primești veșți nu tocmai fericite în ceea ce privește deznodământul unui proiect. Situația este provocatoare, va trebui să demonstrezi așadar că ești capabil să te adaptezi oricărei situații.

Gemeni

Și astăzi e bine să te organizezi și să te reorganizezi. E momentul să aduni informații din toate părțile, să le centralizezi și să faci planuri pe care chiar e indicat să le ții pentru tine. Dacă le divulgi, riști ca altcineva să-ți înhațe ideile, mai ales că s-ar putea găsi femei care să te sicaneze.

Oracolscop 11- 17 aprilie 2021

ADVERTISING

Rac

La vremuri noi, oameni vechi. Ar trebui să reiei astăzi legătură cu prieteni vechi, poate colegi, care ți-au marcat anumite momente din trecutul tău. Este o zi frumoasă pentru socializare, pentru depănat amintiri și pentru a te pune la curent cu mersul lucrurilor.

Ba pot să apară chiar și perspective noi pentru viitor.

Leu

Se anunță o zi plină, în care abia ai timp să respiri. Zi lumină, ești solicitat să rezolvi probleme, să dezlegi ceea ce au încurcat alții, să iei poziție, dacă e nevoie, să pui piciorul în prag.

E bine să cauți totuși alternative și să asculți părerea celorlalți, pentru că ești tentat acum să o ții numai pe a ta!

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi ai șansă de a face legătură între evenimente care până acum ți s-au părut disparate. Poți căpăta o viziune de ansamblu, iar capacitatea ta de sinteză este acum la cote maxime. Poți să înțelegi care era de fapt adevărul acolo unde tu te-ai încăpățânat să crezi până acum ceva ce, de fapt, era altfel.

Balanță

Ai astăzi acces la o serie de lucruri ascunse, poți afla un secret, ți se poate revela ceva ce nici prin cap nu ți-ar fi trecut. Totul se întâmplă acum cu titlu de surpriză, de eveniment imprevizibil, dar care ar putea să-ți lumineze ziua.

O situație nesperată se poate întoarce în favoarea ta, putând fi vorba inclusiv de atragerea unor fonduri.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile
ADVERTISING

Scorpion

Ai și astăzi puterea de a pune punctul pe “i” în relații. Totul este să fii deschis la opțiuni și să nu pui problema unilateral. Dacă te încăpățânezi și te așezi împotriva cursului evenimentelor, nu vei avea decât de pierdut. Poți primi oameni noi în viață ta, care vin cu propuneri. Tratează-i cu tact și diplomație!

Săgetător

E bine să profiți de ziua de azi pentru a rezolva sarcini de serviciu dificile. Ceea ce, în alte circumstanțe, ar fi putut părea imposibil devine astăzi realizabil. Învață totuși să mai spui și “nu”.

Tu poți să duci cât ți se pune în cârca, dar nu uita că ziua de lucru are opt ore. Fă-ți timp și pentru tine!

Horoscopul săptămânii 12 – 18 aprilie

Capricorn

Astăzi reușeșți să faci impresie. Chiar dacă nu nu îți dai seama de asta, chiar dacă nu primești semnale, undeva, acolo unde trebuie, încolțește ceva în favoarea ta.

Ești foarte inspirat și creativ, așa că te poți afirma printr-un mod neconvențional de a face lucrurile. Manifestările de dragoste și de apreciere sunt de așteptat, cel puțin din partea partenerului de viață și a copiilor.

Vărsător

Parcă ești setat. Siguranța și confortul familiei reprezintă acum motorul oricăror inițiative personale. Tu o ții una și bună, vrei să le fie bine celor dragi, indiferent de sacrificii.

Și chiar ești dispus acum să te dai peste cap, pentru a diversifica resursele la care ai acces. Munca trage la tine, rămâne de văzut dacă și banii.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Pești

Bate fierul cât e cald! Astăzi, e bine să prinzi situațiile din zbor, să nu ratezi momentul, să nu lași nimic pe mâine. Amintește-ți că cel mai bun moment să bați palmă, să tragi spuza pe turta ta este acum. Nu amână nimic, pentru că ocazia scăpată printre degete nu se mai întoarce!

Fii totuși rezonabil și nu negocia de pe o poziție de superioritaate, pentru că s-ar putea să te trezești că ai concurență.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇