Horoscop zilnic: 12 aprilie

Horoscop zilnic: 12 aprilie

Berbec

După câteva zile de frământări, îngrijorare și temeri, în care te-ai simțit, din diverse motive, precum leul în cușcă, astăzi sunt șanse să-ți revină optimismul, pofta de viață și entuziasmul.

O idee creativă poate fi pusă acum în practică, un succes al unui copil te poate bucura sau o relație de iubire se revigorează. Oricum ambiția este la apogeu și te ajută să-ți stabilești noi coordonate. Atenție la abuzurile de putere și la lipsa de scrupule în atingerea unor scopuri.

Oracolscop 11 – 17 aprilie 2022

Taur

Probabil că, de ceva vreme, ai sentimentul că asiști la un film pe care nu-l înțelegi, din care nu faci parte, care nu-ți reprezintă convingerile. Așadar, este o perioada în care ai prilejul să înveți să te detașezi, să privești totul din afară, să nu mai încerci să înțelegi trecutul sau să-l schimbi. Acum trăiești, de fapt, consecințele unor alegeri trecute. Daca nu-ți plac, fă alte alegeri.

Gemeni

Cu Luna în Leu, în zona comunicării, astăzi nu vrei să lași nimic neclarificat, mai ales dacă ai suspiciuni în privința unor persoane din cercul de prieteni. În plus, nu prea mai accepți să fii manipulat sau mințit, așa că e momentul adevărului.

Pe de altă parte, noi cunoștinte sunt posibile. Apar oameni noi în viața ta, care vin cu idei, propuneri sau promisiuni.

VENUS în PEȘTI (5 Aprilie – 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

ADVERTISING

Rac

Chiar dacă nu e o perioadă prea comodă, nici pentru tine, nici pentru alte zodii, totuși, ziua de astăzi îți aduce conjuncturi favorabile, mai ales din punct de vedere social, profesional și financiar. Este posibil ca astăzi să vină niște "trenuri", în care e bine să te urci fară să eziți. Se pot arăta șanse de câștig, poți face demersuri pentru a te afirma, a-ți crește credibilitatea și a-ți rotunji veniturile.

Leu

Luna prezentă în Leu, în zodia ta, și razele benefice trimise către zona străinătății și evoluției în toate sensurile îți stimulează gustul pentru studiu, lectură, expansiune în plan social și profesional, ascensiune, cunoaștere. Este o zi în care-ți pot veni idei originale, eventual legate de o schimbare în ce privește programul de lucru și activitățile cotidiene.

Horoscopul lunii aprilie 2022

Fecioară

Îngrijorările legate de stabilitatea materială și financiară sunt evidente și deja cunoscute. Însă este momentul să te oprești din a da vina pe alții și a-ți asuma toate alegerile pe care le-ai făcut în trecut și te-au adus în acest punct. Indiferent de natura și amplitudinea încercărilor prin care treci, acestea nu sunt decât o cale de întoarcere la tine și o oportunitate de a exersa credința și detașarea. Pe principiul "facă-se voia Ta".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Cu Luna în Leu, în zona relațiilor sociale și amicale, astăzi poți fi sfătuit bine, primești propuneri sau promisiuni, în vederea clarificării unor parteneriate sau începerii unei colaborări. Este o zi frumoasă, în care conversațiile, aparent întâmplătoare, îți aduc vești valoroase și informații utile. O invitație la un eveniment ar trebui acceptată fară să stai pe gânduri.

Dacă vrei rezultate, renunță la scuze și povești!

Scorpion

În cazul tău, Luna luminează zona carierei și creează terenul propice pentru a lua niște hotărâri în privința relațiilor cu șefii, derulării unor proiecte, schimbărilor necesare în sfera activităților profesionale.

Atenție la excesele de orgoliu și abuzul de putere, care te-ar putea face să devii antipatic și să-ți prejudiciezi niște relații extrem de utile. Fii ceva mai flexibil și ține cont și de părerile sau sentimentele celorlalți.

ADVERTISING

Săgetător

Luna în Leu îți stimulează interesul pentru cunoaștere, pentru a trece dincolo de granițele mentale sau fizice, de a călători și explora noi spații și dimensiuni. Este o zi fructuoasă, în care poți rezolva o serie de probleme juridice, doar prin farmecul tău personal și prin determinarea de care ești capabil.

Totuși, unele probleme financiare îți umbresc entuziasmul, dacă le iei în tragic.

Capricorn

Deși te afli într-o perioadă tensionată, cu multe întrebări existențiale, activarea unor temeri și inhibiții din trecut și evenimente confruntante, ziua de astăzi aduce o rază de lumină și optimism. Relațiile parteneriale și oportunitățile de câștig sunt potențate de Luna în Leu, astfel că te poți bucura de cadouri, vești bune, beneficii materiale și favoruri de tot felul.

Unii nativi pot trăi la maximum o poveste de dragoste pasională.

Vărsător

Luna plasată în Leu, adică în zodia de "peste drum", îți scoate în cale exact oamenii de care ai nevoie pentru a-ți împărtăși ideile și a găsi o cale de a le pune în practică. Adevărul este că în aceste zile ai o sumedenie de idei și entuziasm cât cuprinde, astfel că tot ce ai nevoie este să te hotărăști cu care începi. Nu uita că este de ajuns să faci primul pas, iar restul vine de la sine.

Pești

Ziua de astăzi vine cu idei de schimbare, înnoire, reconfigurare, mai ales în ce privește locul de muncă, activitatea profesională. Însă nu e de ajuns să fii inspirat, căci e clar că ești, ci e nevoie să și pui în practică ideile pe care le ai, chiar dacă ți-e teamă. Se pare că această determinare legată de o schimbare are la bază niște frustrări legate de faptul că nu ești apreciat corespunzător acolo unde te afli acum.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇