Horoscop de weekend: 8 - 9 ianuarie

Horoscop de weekend: 8 - 9 ianuarie

Berbec

Mentalul îți este bulversat și de aici reacțiile tale la evenimentele în care ești implicat sunt contradictorii. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar la tine este hiba. Relaxează-te, pune-ți ordine în gânduri și ocupă-te doar de treburi ușoare. Zilele acestui weekend sunt favorabile pentru regândirea planurilor de viață și pentru a renunța la situațiile perimate.

Taur

Finalul acestei săptămâni te predispune la discreție și detașare de cotidian. Ar fi bine să te odihnești și să eviți spaţiile aglomerate sau activitățile care necesită efort mult. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Sunt momente pasagere, iar duminică te vei simți mult mai bine.

Horoscopul lunii ianuarie 2022

Gemeni

Se conturează întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale sunt legate de domeniul profesional în care activezi. Deocamdată se vor relua unele aspecte discutate mai demult și chiar se poate reformula o colaborare. Primești sfaturi și îndemnuri bune de la ceilalți, chiar dacă la prima vedere îți displace ceea ce auzi sau ceea ce ți se prezintă prin studii și cercetări întemeiate.

ADVERTISING

Rac

Ești în luminile rampei la sfârșitul acestei săptămâni. Asta înseamnă că se pot ivi evenimente cu multă lume sau să apară din senin discuții importante cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În orice situație, fii prudent. Ești distrat, pus pe șotii, poate chiar îndrăgostit și astfel ești predispus la a face o multitudine de încurcături: fie în explicații, fie în acțiuni.

Oracolscop 3 – 9 ianuarie 2022

Leu

Finalul acestei săptămâni este favorabil studiului și participării la reuniuni profesionale pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Este rost de dialoguri filozofice și de a întâlni persoane erudite. Formele de instruire și planurile de călătorie reprezintă subiecte de mare interes. De asemenea, dialogurile cu persoanele aflate în străinătate apar pe neașteptate.

ADVERTISING

Fecioară

Zilele weekendului îți aduc în atenție banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună alții. Sunt posibile neînțelegeri, fie pentru că tu vrei să investești în diferite lucruri, să achiți datorii restante de tipul facturilor, creditelor, fie pentru că ceilalți doresc să cheltuiească pentru cu totul altceva decât planifici tu. Fii diplomat și echilibrează situația.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Balanță

În acest weekend este nevoie să pui la punct chestiuni legate de o colaborare profesională sau să discuți cu partenerul de viață despre problemele unor rude sau prieteni apropiați. Tonul conversațiilor va fi destul de zgomotos, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău. Detașează-te de neplăcerile altora și implică-te doar atât cât este nevoie.

ADVERTISING

Scorpion

Ești tentat să-ți continui activitatea de la serviciu sau să te implici mult și bine în treburile de rutină ale casei. Dacă este vorba despre locul de muncă, nemulțumirile tale sunt la cote mari, din cauza salarizării necorespunzătoare sau condițiilor precare de lucru. Ai grijă însă și dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit și se pot accentua afecțiunile vechi.

Horoscopul anului 2022

Săgetător

Este rost de petreceri și aventuri la finalul acestei săptămâni. Totuși, buna dispoziție îți poate fi umbrită de către cei dragi. Aceștia îți pot reproșa faptul că ești foarte preocupat de propria-ți persoană și cufundat în propriile gânduri, neglijând astfel tot ce te înconjoară. Pe undeva, au dreptate, așa încât modifică-ți atitudinea și deschide-te către ceilalți.

Capricorn

Zilele weekendului îți aduc în atenție relațiile familiale și treburile gospodărești. Este nevoie să dai o mână de ajutor, fie în reamenajarea spațiului locativ sau la realizarea unor mici reparații, fie un membru al familiei îți solicită sfaturi sau suport financiar. Traversezi o perioadă foarte tensionată și oricine sau orice te scoate din ale tale reacționezi impulsiv.

Vărsător

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt temele principale ale finalului acestei săptămâni. Sunt posibile întâlniri și discuții importante legate de acțiunile voastre comune, realizate în trecut. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât vorbește puțin și la obiect. Pe de altă parte, ți-ar prinde bine participarea la seminarii sau cursuri.

Pești

Zilele acestea poți primi informații legate de salarizare, de condițiile de lucru sau îți vin bani pe neașteptate. Există neconcordanță între munca pe care o depui în această perioadă și plata care ți se oferă. Posibil să reiei unele activități profesionale. Muncește cinstit, pentru că va sosi și momentul plații corecte pentru eforturile pe care le depui acum.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇