Zelenski cere scut de apărare aeriană împotriva rachetelor rusești: Dragi parteneri, ne puteți oferi protecție 100%

Zelenski cere scut de apărare aeriană împotriva rachetelor rusești: Dragi parteneri, ne puteți oferi protecție 100%

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut, din nou, în discursul adresat naţiunii, un scut fiabil de apărare aeriană, pentru ca „teroarea rachetelor ruseşti să devină imposibilă”.

„Voi aminti constant… Dragi parteneri! Găsiţi o oportunitate de a oferi Ucrainei o protecţie fiabilă a cerului, un scut fiabil de apărare aeriană. O puteţi face. Puteţi oferi protecţie poporului nostru – protecţie sută la sută împotriva acestor atacuri teroriste ruseşti.

Când se întâmplă acest lucru, principala formă de teroare rusă – teroarea rachetelor – va deveni pur şi simplu imposibilă. Şi asta va însemna siguranţă pentru ucraineni, siguranţă pentru milioane de oameni şi o realiniere strategică a întregii situaţii militare. Cu cât Rusia are mai puţine oportunităţi de teroare, cu atât vom avea mai multe oportunităţi de a restabili şi de a garanta pacea", a spus Zelenski.

ADVERTISING

”Rusia nu face rabat la resurse pentru războiul împotriva poporului nostru – împotriva tuturor ucrainenilor de la Luţk la Harkov, de la Sumi la Odesa.

Şi sunt recunoscător fiecărui lider, sunt recunoscător fiecărei naţiuni – partenerii noştri care înţeleg că „investiţia” pe scară largă a Rusiei în teroare este deja de mai mult de 4.000 de rachete! Este necesar să o depăşim cu şi mai mult ajutor pentru oamenii împotriva cărora este îndreptată această teroare", a adăugat liderul de la Kiev.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇