Zegrean contrazice PSD: Legea carantinării şi izolării nu încalcă drepturile. Fostul președinte CCR are și un pont pentru guvernanți

Zegrean contrazice PSD: Legea carantinării şi izolării nu încalcă drepturile. Fostul președinte CCR are și un pont pentru guvernanți

Fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean îi contrazice pe social-democraţi, care spun că legea carantinării şi izolări încalcă drepturile.

Augustin Zegrean nu a găsit abateri şi spune că proiectul nu trebuia amânat atât de mult.

Zegrean le dă un pont guvernanţilor: dacă nu va fi adoptată, Legea 55 le permite, oricum, să pună oamenii în carantină şi izolare, dar rămâne nerezolvată problema internării medicale.

Orban: Cazanciuc critică propriii colegi din partid care au votat cu legea în forma în care a ieşit din Camera Deputaţilor

ADVERTISING

„Îşi bat capul de pomană, oricum n-o îndreaptă ei în Parlament, de obicei, legile se strâmbă, nu se îndreaptă. Ce a venit de la Guvern la Cameră, era ok. Ce au făcut la Cameră a complicat lucrurile şi acum, dacă le mai complică şi la Senat, o să fie un dezastru.

Dacă îi dau drumul aşa cum a plecat de la Cameră, are şanse uriaşe să treacă (de CCR – n.red). Prea mult se vorbeşte, se dă apă la moară celor care sunt sceptici în legătură cu existenţa acestei epidemii. Astea trebuiau scrise de mult. Nu când eşti cu focul în casă, te gândeşti cum să-l stingi”, a declarat Augustin Zegrean, fost preşedinte CCR.

ADVERTISING

Orban, după ce Senatul a amânat dezbaterea Legii privind carantina și izolarea: Acest joc politicianist afectează sănătatea oamenilor. Sunt la capătul răbdării!

Sute de oameni au protestat, în Piaţa Victoriei, față de măsurile impuse de Guvern şi de legea aflată în dezbatere.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că proiectul de lege ce vizează carantina și izolarea nu va fi votat în Parlament până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni „să lămurească toate aspectele în discuție în acest moment”.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇