Percheziţii la o clinică din Capitală, unde medici dentişti ar fi făcut operaţii estetice pentru VIP-uri

Zeci de percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în 24 de judeţe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală.

Ar fi vorba despre o clinică preferată de multe vedete de la noi, inclusiv Bianca Drăgușanu şi Loredana Chivu.

Acuzaţiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ADVERTISING

Infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare care funcţionează în Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare (invazive sau noninvazive), atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori.

Asta, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

Potrivit Mediafax, ar fi vorba despre clinica Swiss EstetiX.

Intervențiile de natură invazivă și noninvazivă nu erau făcute întotdeauna de medici cu pregătire de specialitate, ci și de medici stomatologi sau dermatologi, deși nu aveau acest drept, transmite Antena3.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇