Zeci de percheziţii după violenţele din centrul Capitalei: 22 de suspecţi au fost duşi la audieri

Zeci de percheziţii după violenţele din centrul Capitalei: 22 de suspecţi au fost duşi la audieri

22 de persoane suspectate de implicare în incidentele violente de luni noaptea, din Bucureşti, de la finalul manifestaţiei împotriva restricţiilor pentru combaterea pandemiei, au fost ridicate şi duse la audieri în urmă unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov.

”În această dimineaţă (sâmbătă – n.red.), poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei , sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov şi mai multe mandate de aducere, într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piaţa Unirii.

ADVERTISING

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi vor fi conduse la audieri 22 de persoane”, anunţă Poliţia.

În plus, poliţiştii au identificat şi ridicat mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice. 

Acţiunea a beneficiat  de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

ADVERTISING

Amintim că, luni noapte, protestul antimască a degenerat, în centrul Capitalei, care a arătat ca după război: Manifestanții au aruncat cu pietre și sticle, au vandalizat magazine și au rănit jandarmi (Galerie foto)

Citeşte şi:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇