Vestul Sălbatic de la Buzău: Echipaj de ambulanță, prins într-un schimb de focuri. Pacientul a zbughit-o să se bată, salvatorii au fugit pe geam

Vestul Sălbatic de la Buzău: Echipaj de ambulanță, prins într-un schimb de focuri. Pacientul a zbughit-o să se bată, salvatorii au fugit pe geam

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit, miercuri după-amiază, în mijlocul unei confruntări între două clanuri interlope, în timpul căreia s-au tras câteva focuri de armă. Cei trei angajați de la Ambulanță s-au speriat și au sărit pe fereastră ca să scape cu viață.

Scandalul s-a produs în zona locuinței lui Ion Mantu, zis Ion Argintaru. Totul ar fi pornit după ce fiica interlopului, căsătorită recent cu un tânăr a cărui familie locuiește într-un alt cartier al orașului, ar fi fugit din casa soțului și s-a întors la locuința părinților. Rudele soțului părăsit s-au dus acolo, miercuri după-amiază, ca s-o ia acasă cu forța pe tânăra fugară, relatează Știri de Buzău.

ADVERTISING

Pentru a-i intimida pe atacatori, unul dintre membrii clanului Argintaru a tras mai multe focuri cu o armă neletală.

Cu doar câteva minute înainte de acest incident, un echipaj de la Salvare sosise în vila interlopilor pentru a-i acorda primul ajutor liderului clanului Argintarilor. Când a auzit împușcăturile, Ion Mantu și-a smuls electrozii pentru monitorizare cardiacă și a fugit în curte, ca să se bată cu atacatorii.

Medicul, asistentul și șoferul ambulanței s-au speriat și au sărit pe fereastră.

ADVERTISING

"Când a auzit agitație afară, persoana care era consultată și monitorizată și-a smuls electrozii care erau deja montați și a ieșit în curte. La scurt timp, s-au auzit împușcături de armă iar noi, fiind în casă, izolați, am intrat în panică și am văzut un geam deschis, am sărit și am fugit", a declarat Adrian Ralea, asistent la SAJ Buzău.

SCANDAL CU FOCURI DE ARME PE STRADA DEMOCRAŢIEI

Polițiștii și jandarmii au oprit circulația pe mai multe străzi din zona în care a avut loc incidentul. Criminaliștii au intrat în locuința interlopului Ion Mantu, unde au ridicat probe și au audiat mai multe persoane.

ADVERTISING

Timp de peste 20 de ore, forțe importante ale Poliției și Jandarmeriei au fost mobilizate în tot orașul pentru a-l prinde pe tânărul de la care a pornit scandalul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇