Vești bune: Spital dezinfectat de un robot, planuri de vacanță și un concert caritabil Metallica

Vești bune: Spital dezinfectat de un robot, planuri de vacanță și un concert caritabil Metallica

Un robot care sterilizează spitalul Floreasca, primul charter România-Maldive, vacanțe la jumătate de preț în țară și Metallica în concert caritabil sunt câteva dintre subiectele care ne bucură astăzi și despre care vrem să vă vorbim.

Sperăm, astfel, că vă putem oferi și astăzi un motiv să zâmbiți și să vă adunați forțele necesare pentru a trece cu bine peste perioada dificilă în care ne aflăm.

Spitalul Floreasca a primit un robot care sterilizează suprafețele și aerul

Kaufland România și Modulab au donat către Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) un robot inovator autonom ce sterilizează eficient cu lumină UVC atât suprafețele, cât și aerul, în doar câteva minute.

ADVERTISING

Acesta a fost dezvoltat de inventatorii români de la Agora Robotics, parte a Modulab, și finanțat de Kaufland România.

Iar vestea și mai bună este că aparatul distruge toate bacteriile, fungii și virusurile, nu doar Sars-Cov-2, ci și cele responsabile de infecțiile nosocomiale. 

Primul charter România - Maldive

Pandemia a crescut interesul românilor pentru destinațiile exotice, considerate mai sigure în această perioadă. Dacă cele mai căutate destinații din ultimele luni au fost Turcia, Grecia, Portugalia și Egipt, pentru sărbătorile de iarnă în topul preferințelor urcă Maldive, potrivit solicitărilor primite de agenții.

ADVERTISING

Astfel, Karpaten Turism, una dintre cele mai mari agenții din România, lansează în premieră charterul București-Maldive cu ocazia primei ediții a târgului de turism online.

Zborul va fi operat de către Gulliv Air, companie specializată în chartere pe destinații exotice, cu un avion de tip Airbus A-330.

Târgul de turism are loc online între 12-16 noiembrie și aduce super oferte pentru iubitorii de călătorii și posibilitatea rambursării integrale în cazul anulării călătoriei în contextul restricțiilor impuse de pandemie.

Black Friday în turism: reduceri de până la 49% la vacanţele în România

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunță reduceri de până la 49% la vacanțele în țară, vinerea aceasta.

ADVERTISING

Pentru o vacanţă de 2 nopţi pentru două persoane în staţiunea Praid cu servicii de wellness, turiştii beneficiază de un discount de 49% şi vor achita doar 300 lei pentru două persoane, potrivit unui comunicat de presă al platformei.

O vacanţă similară cu servicii de SPA nordic şi demipensiune costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% faţă de preţul original. De asemenea, un pachet de vacanţă în Suceviţa costă 285 de lei, în Timişoara 396 de lei, iar în Braşov şi Băile Felix ofertele pornesc de la 440 de lei pentru două persoane.

Metallica anunță un concert caritabil online

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” în direct din California, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 24:00, ora României.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge către fundația caritabilă “All Within My Hands”, înființată de Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Concertul poate fi urmărit prin achiziționarea biletelor de la următorul link: 2nu.gs/Metallica

Pretul unui bilet pornește de la 14.99 $ și vă permite să urmăriți spectacolul oricând, timp de 48 de ore.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇