Vești bune: Am mai făcut câțiva pași spre o viață normală

Vești bune: Am mai făcut câțiva pași spre o viață normală

Oamenii încep să-ți primească înapoi banii dați pe biletele de avion în ultimele luni, Opera din București își redeschide porțile, iar pasionații de spectacole au parte de câteva surprize de proporții.

Chiar dacă pășim într-o toamnă plină de temeri și semne de întrebare, veștile bune de astăzi ne ajută să sperăm că viața revine la normalitate în curând.

Iată câteva detalii pozitive care poate ți-au scăpat, în ultimele ore:

Oamenii au primit înapoi 4.2 milioane de euro pentru anularile de zbor din acest an

Anul 2020 a dat peste cap transportul aerian, cauzând pierderi uriașe companiilor dar și oamenilor de rând care s-au trezit cu banii dați și fără posibilitatea de zbura la destinații.

ADVERTISING

O agenție de turism online ne-a demosntrat că există și o parte bună, depunând eforturi și returnând deja 4,2 milioane euro către 29.000 de clienți.

Alți 12.000 încă sunt asistați de Vola.ro în finalizarea procesului de rambursare.

”Nu este ușor pentru că nu este o decizie unilaterală, totul depinzând de timpul de răspuns al companiilor aeriene, însă Vola.ro a rambursat pasagerilor inclusiv taxa de serviciu percepută în momentul rezervării biletului de avion și i-a asistat în procesul de rambursare”, spun reprezentanții companiei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Opera Națională București își redeschide Sala Mare de spectacole, după 6 luni

După șase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Națională București redeschide porțile în acest week-end și prezintă publicului spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff și „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, 19 septembrie, începând cu orele 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Festivalul Național de Improvizație revine în octombrie la București

Cea de-a opta ediție Festivalul Național de Improvizație – !MPRO – va avea loc în perioada 22-25 octombrie 2020, la terasa acoperită a Casei Universitarilor din București (strada Dionisie Lupu 46). Tema acestui an – Procesul creativ – invită participanții să abordeze diverse forme de exprimare artistică rezultate din improvizație.

ADVERTISING

Cele șase secțiuni, care vor cuprinde 11 spectacole selectate de câte un juriu specializat, dintre cele înscrise între 29 iunie și 31 august, alături de 5 spectacole invitate de organizatori sunt: LONG-FORM, MUZICAL, SKETCH, DEBUT, Freestyle – RAP Battle și EXPERIMENTAL.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇