Opera Națională București își redeschide Sala Mare de spectacole, după 6 luni, cu doar 130 de locuri disponibile din cele peste 900

După șase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Națională București redeschide porțile în acest week-end și prezintă publicului spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff și „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, 19 septembrie, începând cu orele 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cu dor de operă și balet, de minunata lume a artei lirice, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal. Tuturor iubitorilor de artă ne-au lipsit în aceste luni parfumul scenei Operei Naționale București, căldura și atmosfera pe care o degajă la fiecare emoție muzicală.

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 19:00, „Ama Deus” va reprezenta pariul nostru muzical pentru o seară de excepție, un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 27 septembrie, de la ora 19:00, opera „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă și Balet”.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările autorităților privind distanțarea socială, din cele 915 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 130.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Sponsor oficial: Enel România

Partener de mobilitate: Kia

Sponsori: Aqua Carpatica, Zarea

Parteneri: Sansha

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, SpotMedia.ro, Ziarul Metropolis, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖