Vântul puternic din Bucureşti a doborât 50 de copaci peste mașini și străzi şi a produs valuri ca la mare, în Herăstrău (Foto&Video)

Vântul puternic din Bucureşti a doborât 50 de copaci peste mașini și străzi şi a produs valuri ca la mare, în Herăstrău (Foto&Video)

Vântul puternic creează probleme în Capitală și pare să mai dureze, având în vedere că Bucureștiul este sub incidenţa unui cod galben, ca de altfel întreaga țară.

Angajații de la ADP au intervenit în mai multe zone din cauza copacilor căzuți. ISU București Ilfov a anunțat că până la ora 19:30 s-a intervenit pentru gestionarea a 61 de solicitari.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În 27 de cazuri a fost vorba de copaci căzuți pe mașini și 23 de cazuri de copaci căzuți pe carosabil. În 4 cazuri a cpzut tencuiala de pe clădiri, în alte patru tabla de pe acoperișuri și a fost nevoie de intervenție și după ce un stâlp a fost pus la pământ.

În județul Ilfov doi copaci au trebuit dați la o parte de pe carosabil.

Pe strada Udriște, lângă sediul Brigăzii Rutiere, un copac a căzut peste o mașină de poliție.

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

În zonă au intervenit angajații ADP Sector 3 pentru a tăia copacul. Unul dintre aceștia a spus că în ultimele ore au avut șapte astfel de intervenții.

Iată imagini și de pe Strada Burdujeni, din Sectorul 3 al Capitalei.

Foto: SpotMedia.ro
Foto: SpotMedia.ro

Au fost intervenții și pe străzile C.C. Arion, Petru Rareș, Doctor Clunet, Vatra Luminoasă, Cernișoara, Ghidigeni, pe Bd. Metalurgiei, Calea Victoriei și Bd. Dacia.

Și în parcul Cișmigiu au căzut copaci, iar în Herăstrău apa lacului are valuri ca la mare, iar un copac a fost smuls din rădăcini:

Video: SpotMedia.ro

Amintim că întreaga ţară se află, până la ora 23:00, sub atenţionare de tip cod galben de intensificări susţinute ale vântului şi cantităţi însemnate de apă, iar pentru unele localități din Bihor a fost emis cod roșu de ploi torențiale.

Săptămâna trecută, inundaţiile din Satu Mare au fost cauzate de ploi cu maxime istorice: Au căzut 50 l/mp în două ore (Foto)

Vezi și Vreme rece şi ploi frecvente, apoi ne bucurăm de 27 de grade şi soare - prognoza meteo pe două săptămâni

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!