Valeriu Gheorghiță îmbracă halatul de medic și va vaccina doritorii la maratonul din București

Valeriu Gheorghiță îmbracă halatul de medic și va  vaccina doritorii la maratonul din București

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, va participa activ la primul maraton de vaccinare din Capitală.

Vineri, ziua în care începe evenimentul, va imuniza cetățenii chiar Valeriu Gheorghiță. Anunțul l-a făcut astăzi, în conferința săptămânală de presă privind evoluția campaniei de vaccinare în România.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Știm că în mai multe județe se organizează o serie de activități de maraton, evenimente pentru vaccinare, primul maraton care va avea loc în București, în perioada 7 -9 mai, la Sala Palatului și Biblioteca Națională.

Vor fi 50 de cabinete, iar imunizarea se face cu serul de la Pfizer. Sunt o mie de voluntari înscriși la demers (...) Inclusiv eu voi vaccina vineri, în centrul de la Sala Palatului”, a declarat medicul marți.

Între 7 și 9 mai are loc, în Capitală, un maraton de vaccinare similar cu cel de la Timișoara, care s-a încheiat cu succes. Așadar, oricine vrea se poate vaccina weekendul viitor, la liber!

Merită precizat în context că marți a început imunizarea antiCovid în cabinetele medicilor de familie.

Tot azi a început în mai multe centre ale Ministerului Apărării Naționale maratonul de vaccinare, care constă în imunizări care se fac non-stop până pe 11 mai.

Luni, în România a fost depășit pragul de două milioane de persoane vaccinate cu schemă completă, adică ambele doze (prima+rapel).

Citește mai multe detalii:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!