Singurul supraviețuitor al accidentului de teleferic din Italia s-a trezit din comă, ca să afle că întreaga lui familie a murit

Singurul supraviețuitor al accidentului de teleferic din Italia s-a trezit din comă, ca să afle că întreaga lui familie a murit

Băiatul israelian care este unicul supravieţuitor al accidentului de teleferic soldat cu 14 morţi de duminică, din nordul Italiei, s-a trezit din comă şi urmează să iasă în curând de la reanimare.

”Eitan s-a trezit acum şi este conştient, la reanimare. El vorbeşte cu mătuşa sa”, a anunţat joi un purtător de cuvânt al Spitalului Regina Magherita din Torino, capitala Piemontului (nord-vest), informează AFP.

”Din punct de vedere clinic, el se află în continuare în stare critică, din cauza traumatismelor de la nivelul abdomenului şi toracelui şi diverselor fracturi.

ADVERTISING

În zilele următoare el va ieşi de la reanimare şi va fi transferat la un servicu de lungă şedere”, a mai anunţat purtătorul de cuvânt.

În accident au murit părinţii lui Eitan, fratele său mai mic în vârstă de doi ani şi bunicii săi. De băiețel se ocupă acum mătuşa lui Eitan, sora tatălui său.

Trei conducători ai societăţii care gestionează telefericul au fost arestaţi miercuri, din cauză că au dezactivat în mod voit sistemul de frânare de urgenţă, care ar fi trebuit să blocheze cabina atunci când s-a rupt cablul.

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇