Unde a fost pus să stea prințul Harry la încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea (Foto)

Unde a fost pus să stea prințul Harry la încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea (Foto)

Prințul Harry a fost prezent sâmbătă la ceremonia de la Westminster Abbey, dar a privit din rândul al treilea cum tatăl său este încoronat rege.

El a purtat un costum pe care erau aplicate medalii și s-a așezat alături de verișoara sa, prințesa Eugenie, și soțul ei Jack Brooksbank, scrie BBC.

FWRO
Foto: Hepta.ro

În primul rând erau prințul și prințesa de Wales și copiii lor prințesa Charlotte și prințul Louis, precum și ducele și ducesa de Edinburgh. La înmormântarea reginei Elisabeta, prințul Harry s-a aflat în al doilea rând.

ADVERTISING

Harry a sosit fără soția sa Meghan, care a rămas în SUA. El nu a fost invitat să apară la balconul Palatului Buckingham, alături de membrii familiei regale.

Prințul Harry, care a venit în Londra încă de vineri, s-a urcat singur într-o mașină la scurt timp după terminarea ceremoniei de încoronare.

King Charles III coronation
Foto: Hepta.ro

Nouăzeci de minute mai târziu, pe balconul Palatului Buckingham, regelui și reginei li s-au alăturat alți membri ai familiei regale, inclusiv prințul și prințesa de Wales, și copiii lor.

Se știa deja că prințul Harry va participa la ceremonie fără soția sa și nu va avea niciun rol oficial, deoarece nu mai este un membru activ al Familiei Regale.

ADVERTISING

Este prima dată când prințul Harry este văzut public împreună cu familia sa de când a apărut controversatul său volum de memorii „Spare”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇