Un tren face 20 de ore de la Timișoara la Mangalia. CFR vine cu explicații (Video)

Un tren face 20 de ore de la Timișoara la Mangalia. CFR vine cu explicații (Video)

Un tren care a plecat de la Timișoara miercuri, în jurul orei 18:00, vor ajunge la destinație, la Mangalia, după mai mult de 20 de ore, cu o întârziere de peste cinci ore.

CFR Călători susţine că această întârziere a fost cauzată de avarierea locomotivei după ce a lovit un copac căzut pe linie, o defecţiune la un vagon şi lipsa de tensiune în firul de contact, pe un tronson, din cauza furtunilor.

Trenul IR 1992 Timişoara Nord (pl 17:51) – Mangalia (sos 09:28), cu plecare din Timişoara Nord în 26 iunie, va sosi la destinaţie cu o întârziere semnificativă, de peste 300 de minute. Asta înseamnă în jurul orei 14.30, adică după 20 de ore de la plecarea din Timișoara.

ADVERTISING

”Principalele cauze care au condus la această întârziere sunt: lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei şi a necesitat schimbarea acesteia; remedierea unei defecţiuni apărute la un vagon; lipsă tensiune în firul de contact dintre staţiile Balota şi Tamna din cauza fenomenelor meteorologice”, a transmis sursa citată.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că, în staţia Feteşti, călătorilor li s-a oferit apă.

Un tren care a plecat de la Timișoara spre Mangalia a ajuns în Constanța cu întârziere de câteva ore

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇