Un traficant de droguri, jefuit când ridica pachetul cu cocaină din fața autogării Militari

Un traficant de droguri, jefuit când ridica pachetul cu cocaină din fața autogării Militari

Un traficant de droguri a fost atacat și jefuit de un pachet cu cocaină, venit din Olanda, pe care îl ridica din fața autogării Militari din București. Cei patru bărbații care l-au atacat sunt tot traficanți de droguri.

Potrivit procurorilor DIICOT, marți, în jurul orei 3,00, un bărbat a fost deposedat, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari.

Probele arată că cei patru bărbați aveau informații despre coletul trimis în țară care conținea cocaină și detalii despre modalitatea concretă în care acesta urma să intre în posesia destinatarilor.

ADVERTISING

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată și au fost realizate percheziții domiciliare, unde au fost identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc. Ulterior, un magistrat a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, atât cei patru bărbaţi, cât şi "persoana vătămată" sunt cercetaţi şi pentru trafic de droguri și cercetările vizează și trafic internațional şi intern de droguri de mare risc.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇