Un șofer din Tecuci a luat 1.000 de litri de motorină într-un bazin din plastic. La ieșirea din benzinărie s-a răsturnat

Un șofer din Tecuci a luat 1.000 de litri de motorină într-un bazin din plastic. La ieșirea din benzinărie s-a răsturnat

Un bazin de plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat pe o strada din municipiul Tecuci, chiar la ieşirea din benzinăria în care fusese umplut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, pompierii intervin cu o autospecială pentru a securiza zona și a evita producerea unui eventual incendiu.

Potrivit sursei citate, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea.  

????????????

Publicată de Driving.ro pe Joi, 10 martie 2022

Inspecţia de prevenire din cadrul ISU Galaţi a făcut verificări şi a aplicat sancţiuni atât şoferului cât şi angajaţilor benzinăriei care nu ar fi trebuit să permită alimentarea cu combustibil într-un astfel de recipient. 

ADVERTISING

Benzinărie din Tecuci a fost amendată cu 10.000 de lei. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei.

Autotităţile din întreaga ţară verifică, joi, activitatea benzinăriilor, întrucât multe dintre ele au vândut combustibil în recipienţi din plastic, deşi acest lucru nu este permis. 

Anchete fac și alte instituții. Polițiștii și comisarii Gărzii de Mediu verifică dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇