Un rus disperat să nu ajungă pe front a trecut graniţa pe Stand Up Paddle

Un rus disperat să nu ajungă pe front a trecut graniţa pe Stand Up Paddle

Un rus disperat să nu fie mobilizat pentru a merge la război a trecut râul de la graniţa cu Estonia pe Stand Up Paddle, care este un soi de placă de surf dotată cu o vâslă (foto sus).

Presa din Estonia relatează că incidentul a avut loc duminică noapte.

Polițiștii de frontieră din Narva-Юйесу au reținut un cetățean rus, care a trecut ilegal granița cu Estonia la gura de vărsare a râului Narova.

Bărbatul de 38 de ani a fugit din ţară din cauza mobilizării anunțate de preşedintele Vladimir Putin.

Fugarul nu a fost prins imediat după ce trecuse râul, ci căutat cu patrule cu câini şi găsit la o staţie de autobuz. După câteva ore de întocmit actele necesare, i s-a aplicat o amendă şi rusul a fost trimis înapoi în ţara lui.

ADVERTISING

Şeful serviciului de control al frontierei și migrației din prefectura Ida spune că, din februarie, frontiera de stat a Estoniei a fost consolidată, iar verificările suplimentare vor continua. El a adăugat că în acest moment nu există o creștere vizibilă a presiunii migrației.

În august, Guvernul de la Tallinn a anunţat că nu va mai elibera vize pentru cetăţenii ruşi şi va interzice intrarea celor deţin vize de turism, afaceri, sport sau cultură emise de Estonia.

Totuşi, cetăţenii ruşi care deţin viză eliberată de una dintre alte ţări din Schengen sau care sunt deja în spaţiul Schengen pot intra în Estonia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Estonia va continua, de asemenea, să elibereze vize în anumite cazuri, inclusiv pentru diplomaţi ruşi şi familiile acestora şi cetăţenii ruşii care vizitează o rudă apropiată care este cetăţean estonian sau rezident pe termen lung.

Ziua 217. Haos în Rusia: Credite şterse pentru cine moare pe front, în timp ce vecinii nu mai fac față fugarilor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇