Un copil de 15 ani a fost ucis de ruși în timp ce ajuta la evacuarea animalelor de la zoo

Un copil de 15 ani a fost ucis de ruși în timp ce ajuta la evacuarea animalelor de la zoo

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost ucis în timpul bombardamentelor de la grădina zoologică EcoPark din apropiere de oraşul Harkov, în timp ce îşi ajuta părinţii să hrănească şi să evacueze animalele.

De săptămâni întregi, voluntarii şi personalul unei grădini zoologice din apropiere de Harkov au ajutat la evacuarea animalelor, de la specii de canguri la tigri, lemuri şi lei, care au fost încărcate în spatele dubelor în timpul unui incendiu izolat, relatează CNN.

În cursul acestei săptămâni, voluntarii au mutat bivolii africani. Pe măsură ce animalele au fost încărcate în dube, miercuri, parcul a fost din nou ţinta focurilor de artilerie.

ADVERTISING

Oleksandr Feldman, proprietarul parcului, a declarat într-o postare pe contul Facebook că un voluntar în vârstă de 15 ani a fost ucis în timpul atacul. Băiatul îşi ajuta părinţii să hrănească şi să evacueze animalele.

Feldman a mai spus că adolescentul este al şaselea membru al echipei EcoPark care a fost ucis în atacuri.

Presa locală scrie că doi angajați au fost împușcați mortal în luna martie, iar în aprilie au murit încă trei, când încercau să salveze animalele, în timpul altui bombardament.

Mai multe animale, inclusiv niște pui de tigri albi, pantere și jaguari au murit în urma atacurilor rușilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇