Un copil de 12 ani a murit carbonizat, după ce s-a urcat pe un tren, în gara din Petroşani

Trupul unui băiat de 12 ani a fost găsit carbonizat, marţi seară, pe o garnitură de tren, în gara Petroşani. Salvatorii nu au putut interveni până când nu au decuplat linia de înaltă tensiune.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, o fetiţă de 12 ani a reuşit să se salveze de la electrocutare.  

"Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani intervin în gara Petroşani la un incident în care au fost implicaţi 2 copii. La sosire echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani aflată în stare de agitaţie", a transmis ISU Hunedoara.

ADVERTISING

Ea a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii salvatori.  

"Fata a relatat că se afla pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani când a fost trântită la pământ de arcul electric format. Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dă semne de viaţă.

Nimeni nu s-a putut apropia de victimă în siguranţă până la decuplarea liniei de înaltă tensiune care alimentează calea ferată. Din păcate, echipele de intervenţie au constatat că băiatul era carbonizat, acesta fiind preluat de Medicina Legală. Un bărbat ce se afla în zonă a chemat echipele de intervenţie în ajutor, prin 112”, a arătat ISU Hunedoara.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇