Tunurile de zăpadă de pe Muntele Mic au fost vandalizate. Pârtiile aparţin şefului CJ Caraș

Tunurile de zăpadă de pe Muntele Mic au fost vandalizate. Pârtiile aparţin şefului CJ Caraș

Mai multe tunuri de zăpadă artificială de pe domeniul schiabil de la Muntele Mic au fost distruse. Hoții au lăsat în urmă pagube de mii de euro.

Persoane neidentificate au tăiat și au furat cablurile electrice, precum și pe cele de date, ale tunurilor de zăpadă artificială de pe pârtiile de schi. Potrivit celor de la weSKI – Muntele Mic, un singur dispozitiv de acest tip costă 36.000 de euro.

"După cum știți, noi am pregătit toate pârtiile și am făcut toate verificările pentru următorul sezon de iarnă, dar surpriză… Oamenii 'de bine' au furat cablurile electrice și cele de date de la mai multe tunuri de zăpadă. Cât respect față de muncă și câtă răutate să ai ca să vandalizezi un echipament care costă 36.000 Euro bucata?", a transmis weSKI - Muntele Mic.

Sezonul de iarnă se apropie.După cum știți, noi am pregătit toate pârtiile și am făcut toate verificările pentru...

Publicată de weSKI - Muntele Mic pe Duminică, 23 octombrie 2022

"În loc să ne bucurăm cu toții de toate condițiile pe care le oferim, de ce trebuie să ajungem la asemenea situații? Ne pare rău că trebuie să venim cu asemenea vești, însă nu este corect ceea ce se întâmplă…", se arată în mesajul publicat pe Facebook.

ADVERTISING

Domeniul schiabil de pe Muntele Mic aparține familiei lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș Severin, scrie Opinia Timișoarei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇