Trump, reacții în cascadă, după anunțul retragerii lui Biden

Trump, reacții în cascadă, după anunțul retragerii lui Biden

Donald Trump, candidatul republican pentru alegerile prezidențiale din SUA, a avut mai multe reacții după ce Joe Biden și-a anunțat, duminică seara, retragerea din cursa prezidențială.

Cel mai slab președinte

Într-o intervenție telefonică la CNN, la câteva minute după anunțul lui Biden, Donald Trump l-a descris pe Biden drept „cel mai slab președinte de departe din istoria țării noastre”.

După care, a detaliat într-o postare pe Truth Social, unde a spus că Joe Biden „nu era potrivit să candideze la preşedinţie şi cu siguranţă nu este potrivit să servească ţara şi nu a fost niciodată".

ADVERTISING

"Escrocul Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la preşedinţie, şi cu siguranţă nu este potrivit pentru a servi - şi nu a fost niciodată! El a ajuns în funcţia de preşedinte doar prin minciuni, ştiri false şi prin faptul că nu şi-a părăsit subsolul.

Toţi cei din jurul său, inclusiv medicul său şi mass-media, ştiau că nu este capabil să fie preşedinte, şi nu a fost.

Şi acum, uite ce a făcut ţării noastre, cu milioane de oameni care vin peste graniţa noastră, total necontrolat şi neavizat, mulţi din închisori, instituţii mintale, şi un număr record de terorişti. Vom suferi foarte mult din cauza preşedinţiei sale, dar vom remedia daunele pe care le-a făcut foarte repede. FACEŢI AMERICA MĂREAŢĂ DIN NOU!", a scris Trump.

ADVERTISING

Kamala Harris, mai ușor de învins

Deși nu a fost anunțată ca înlocuitoare a lui Joe Biden în cursa prezidențială, Donald Trump s-a pronunțat și asupra potențialei candidaturi a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris.

El a spus, la CNN, că este de părere că vicepreşedintele Kamala Harris va fi mult mai uşor de învins în scrutinul din noiembrie decât preşedintele democrat Joe Biden, informează Reuters.

Preşedintele american Joe Biden şi-a declarat susţinerea pentru Kamala Harris, la scurt timp după anunțul retragerii. „Democraţi, este timpul să ne unim şi să-l învingem pe Trump”, le-a transmis el colegilor de partid.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇