Trolling la nivel înalt, după scufundarea Moscovei în Marea Neagră

Trolling la nivel înalt, după scufundarea Moscovei în Marea Neagră

Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, îi trollează pe ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova, pe contul oficial de Twitter.

„O navă-amiral de război rusă este un loc perfect pentru scufundări. Avem încă un loc de scufundări în Marea Neagră acum. Cu siguranță voi vizita epava, după victoria noastră în război. Apropo, am deja 300 de scufundări (la activ)”, a scris Oleksii Reznikov pe Twitter, alături de o fotografie de la scuba diving.

Reacția vine după confirmarea oficială, din ambele tabere, că nava-amiral a flotei ruse a Mării Negre s-a scufundat.

ADVERTISING

Ucrainenii spun că au lovit crucișătorul Moscova cu rachete Neptun, în vreme ce rușii spun că a existat o explozie în magazia de muniții. Cert este că nava s-a dus la fund. Anul trecut ieșise din șantier, după ce tocmai fusese reparată și modernizată.

Tot anul trecut terminase și Ucraina primul sistem de rachete anti-navă Neptun, de producție proprie, care nici nu fusese testat în luptă.

Crucișătorul purtător de rachete ar fi costat circa 750 de milioane de dolari, conform unor estimări, cam cât un super-iaht al oligarhilor din Rusia. Avea 510 militari la bord și era plin de rachete.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Internetul s-a umplut de glume, după ce nava a fost lovită, pentru că este chiar nava care atacase Insula Șerpilor, care a fost sfidată de grănicerii ucraineni - tocmai apăruse pe noile timbre din Ucraina, care acum au nevoie de o actualizare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇