Incendiu de proporții în București. UPDATE Au ars 17 proprietăți, 6 persoane au fost rănite (Galerie foto & Video)

Incendiu Intrarea Sectorului, 26 iulie, 2023
Incendiu de proporții în București. <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Au ars 17 proprietăți, 6 persoane au fost rănite (Galerie foto & Video)

Din nou este incendiu la Bucureşti. Trei case au luat foc iniţial pe intrarea Sectorului din Capitală, iar apoi focul s-a extins la o a patra, pentru ca în final pompierii să anunțe că 17 proprietăți au fost afectate.

Flăcările au cuprins mai întâi acoperișurile caselor din zona Muncii (Basarabia) – Sectorul 3, fumul gros fiind vizibil din depărtare.

Pompierii au mobilizat 20 de autospeciale, luptându-se ca vântul să nu ajute flăcările să se extindă. Cu toate acestea, și un copac a luat foc și un bloc întreg a fost evacuat, existând temeri că va fi și el cuprins de flăcări. Ei au întâmpinat probleme și din cauza accesului greoi pe străzile înguste din zonă.

ADVERTISING

”6 persoane au necesitat îngrijiri medicale (2 persoane expuse la fum, 1 persoană cu plagă tăiată la nivelul unui membru superior, 2 persoane cu atacuri de panică şi o persoană cu arsuri superficiale la nivelul membrelor inferioare transportata la spital)”, a transmis ISU București-Ilfov. 

După câteva ore de luptă cu flăcările, pompierii au anunțat că incendiul a fost localizat și nu mai există risc de extindere. Pentru lichidarea focului au fost păstrate la fața locului doar 8 autospeciale de stingere.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE 22:39 - ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că, la ora 22:16, incendiul a fost stins.

Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 700 de metri pătrați.

Incendiu puternic în București. Trei case au fost cuprinse de flăcări, două persoane sunt rănite

Amintim că o explozie urmată de un incendiu violent s-au produs, marţi seara, în curtea unui spital de copii din Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre Centrul Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii “Dr. Nicolae Robănescu”, care se află pe strada Mincă Dumitru. Detalii AICI

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇