Crimă la Mamaia: Un bărbat a fost bătut, strangulat, înjunghiat și ars, în recepția unei baze sportive UPDATE Cine e ucigașul

Crimă la Mamaia: Un bărbat a fost bătut, strangulat, înjunghiat și ars, în recepția unei baze sportive <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Cine e ucigașul

Un bărbat de 69 de ani a fost găsit mort, miercuri, în recepţia unei baze sportive din Mamaia, iar pe trupul său au fost descoperite urme de violenţă. Azi noapte a fost prins şi un suspect în acest caz, iar anchetatorii au dat detalii despre cum a fost ucis bărbatul.

Victima a fost găsită de un client al bazei, care venise să joace tenis şi care a anunţat autorităţile.

"Medicii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la numărul 112, în zona unui club de tenis din staţiunea Mamaia, pentru un pacient traumatizat, inconştient.

ADVERTISING

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ care a găsit pacientul de sex masculin decedat şi care prezenta arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului şi alte traumatisme, leziuni incompatibile cu viaţa”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.

Şi IPJ Constanţa a anunţat că poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi miercuri dimineaţa, cu privire la faptul că, în recepţia unei baze sportive din staţiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violenţă”, a precizat IPJ Constanţa.

ADVERTISING

UPDATE 27 iulie - A fost prins suspectul în cazul uciderii bărbatului.

„În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia”, a informat IPJ Constanța, citat de Mediafax.

Bătut, strangulat, înjunghiat şi ars

Procurorii afirmă că acesta şi-a ucis victima cu cruzime, lovind-o astfel încât i-a provocat fracturi, strangulând-o şi înfigându-i un cuţit în gât. Ulterior, suspectul l-a acoperit pe bărbat cu haine şi hârtii şi i-a dat foc.

ADVERTISING

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a oferit detalii:

“La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02:30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare şi al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, în scop de răzbunare, la baza sportivă Tenis Club Mamaia - Baza Neptun din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima Stoica Gheorghe, în vârstă de 69 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un şnur, i-a înfipt un cuţit în gât (cuţit găsit în gâtul victimei), iar în final a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III şi IV pe circa 30% din suprafaţa corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferinţe puternice şi prelungite”. 

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇