Traian Băsescu a fost internat în spital (Surse)

Traian Băsescu a fost internat în spital (Surse)

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost transportat vineri dimineața la spital, după ce a acuzat probleme medicale, au declarat surse pentru Libertatea.

El nu este în țară și ar fi ajuns la un spital din Paris sau din Bruxelles, după unele surse. Există informații că i s-a făcut rău chiar în timp ce se afla în Parlamentul European.

Se pare că a fost mutat deja de la un spital la altul. Starea lui ar fi gravă și se pare că și-ar fi pierdut auzul.

Conform jurnaliștilor de la Realitatea TV, fostul președinte ar fi prezentat probleme cardiace, iar medicii din România au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”.

ADVERTISING

Sursele citate de Libertatea nu au confirmat că acesta ar fi suferit un atac vascular cerebral (AVC) așa cum au anunțat postul de televiziune citat și alte surse de știri, online sau tv.

În vârstă de 70 de ani, Traian Băsescu este în prezent europarlamentar și se afla la Bruxelles.

În urmă cu două zile el a primit decizia definitivă a ICCJ conform căreia ar fi colaborat cu Securitatea în timpul regimului comunist. Fostul președinte a anunțat că va ataca decizia la CEDO.

În timpul primului său mandat, Traian Băsescu a fost internat de urgență la Viena, pentru o operație de hernie de disc, afecțiune pe care ar fi avut-o din cauza anilor petrecuți pe navă, ca marinar și comandant.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇