Tragedie la Bacău: 5 copii au intrat în Siret la scăldat și s-au înecat

Tragedie la Bacău: 5 copii au intrat în Siret la scăldat și s-au înecat

Cinci adolescenți din județul Bacău au intrat să se răcorească în râul Siret, duminică, însă nu au mai reușit să iasă la mal. Pompierii au venit după ei cu două bărci și au încercat să-i salveze, fără succes.

UPDATE Au fost găsite toate cele 5 victime. Este vorba de doi tineri cu vârsta de 14 ani, doi cu vârsta de 17 ani și unul de 18 ani. Toți au fost declarați morți.

Una dintre victime a fost găsită şi s-au făcut manevre de resuscitare, dar acestea nu au dat rezultat, fiind declarat decesul. Între timp, au fost găsite alte trei victime, fiind supuse manevrelor de resuscitare.

ADVERTISING

ISU Bacău a anunţat ulterior că manevrele de resuscitare nu au dat rezultat în cazul primei victime, fiind declarat decesul.

Alte trei victime au fost găsite, fiind făcute manevre de resuscitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au anunţat că intervin cu mai multe autospeciale pentru găsirea unor persoane înecate în râul Siret, în satul Cotu Grosului, comuna Filipeşti.

De asemenea, au venit în sprijin pompieri şi mijloace de intervenţie de la ISU Neamţ.

"La sosirea la faţa locului, se pare că este vorba de 5 minori înecaţi. Se caută cu ajutorul a 2 bărci", au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

ADVERTISING

Alte articole interesante:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇