Trafic intens în mai multe zone de pe Autostrada Soarelui, DN 1 și DN 39

Trafic intens în mai multe zone de pe Autostrada Soarelui, DN 1 și DN 39

Centrul Infotrafic anunță că duminică seara se circulă în condiții de aglomerație pe Autostrada Soarelui, sensul către Capitală, pe unele tronsoane ale DN 1, unde s-au format coloane de mașini, dar și pe DN 39, în zona stațiunilor de pe litoral.

Polițiștii spun că pe Autostrada A2 București-Constanța traficul este intens în direcția către București, în medie se înregistrează 40 – 45 de autoturisme/minut, fiind aglomerație la intrarea în Capitală. Tot la intrarea în București este aglomerație și pe Autostrada A1 București-Pitești.

ADVERTISING

Pe DN 1 Ploiești-Brașov, s-a format o coloană de mașini pe sensul de mers către Brașov, în zona Comarnic, de la km. 108 până la km. 116, din cauza unui autocar care a rămas în pană. Și în zona Posada - Sinaia s-a format coloană între km. 120 și 116, pe sensul de mers către Ploiești.

O coloană de mașini în mișcare este semnalată și în Bușteni, de la km. 130 până la km. 131, pe sensul de mers către Brașov, iar în direcția către Ploiești se circulă în condiții de aglomerație între km. 134 - 131.

De asemenea, pe DN 39 Constanța-Vama Veche sunt valori de trafic ușor ridicate între stațiuni, pe sensul de mers către Constanța, și se circulă în condiții de aglomerație între Eforie Sud și Eforie Nord, precum și în Agigea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇