Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai a plantat un copac la locul tragediei: Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară!

Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai a plantat un copac la locul tragediei: Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară!

Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai a plantat sâmbătă un copac la locul tragediei.

Copacul a fost plantat pe marginea drumului, chiar în locul în care s-a produs tragedia. Pentru a proteja copacul, tatăl îndoliat a înconjurat zona cu pietre albe.

"Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici. Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact mi-am asumat ce să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației.

ADVERTISING

Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea... Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – n.red.)", a declarat tatăl Robertei, potrivit Digi24.

Doi tineri, o fată și un băiat, au murit în urmă cu o săptămână la intrarea în localitatea 2 Mai. Un șofer drogat a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața. Individul a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști în Vama Veche.

ADVERTISING

Mai mulți șefi ai Poliției din Constanța, Mangalia și Vama Veche au fost eliberați din funcție. Lor li se impută modul în care au intervenit polițiștii înainte de accidentul din 2 Mai. De asemenea, trei polițiști vor fi anchetați de procurori.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇