Spitalul Colentina și Institutul Matei Balș au rămas fără căldură, din cauza unei avarii

Spitalul Colentina și Institutul Matei Balș au rămas fără căldură, din cauza unei avarii

Ministerul Sănătăţii a precizat, vineri seară, că Institutul „Matei Balş” şi Spitalul Colentina au fost înştiinţate de Termoenergetica privind sistarea încălzirii şi a apei calde, până la ora 24.00, în urma unor avarii.

Declaraţia vine după ce problema a fost semnalată pe reţelele de socializare.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Problema a fost semnalată pe reţelele de socializare, o femeie reclamând că la "Matei Balş" bolnavii care sunt conectaţi la oxigen stau în frig. Ea mai spune că aceştia au primit pilote.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au precizat că au luat legătura cu reprezentanţii Institutului care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că, vineri, între orele 09.00-24.00 va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii.

În aceeasi situaţie este şi Spitalul Colentina, au menţionat aceştia.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!