Soțul Dianei Șoșoacă a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă a mușcat-o pe jurnalista italiană: E o problemă cu femeia, caută show

Soțul Dianei Șoșoacă a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă a mușcat-o pe jurnalista italiană: E o problemă cu femeia, caută show

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, susține că tot scandalul a fost regizat de jurnaliștii italieni și o acuză pe Lucia Goracci că minte.

”Eu cum aud asta îmi vine să râd și nu mai pot să stau serios. Nu, nu, nu am mușcat-o! Nu mușc de felul meu pe nimeni! Nu agresez de felul meu pe nimeni. E o minciună! E o problemă cu femeia… Pentru spectacol, pentru show (a făcut Lucia Goracci acele declarații – n.red.). Nu pot să mă pun la mintea ei!

Pentru spectacol, pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol… Nu mai sunt teatre de război, dumneaei cu echipa ei nu mai are unde să mai meargă. Ea e o victimă colaterală probabil, din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi pe piață, caută show”, a declarat el, pentru Antena3.

ADVERTISING

Soţul senatoarei acuză că Goracci ar fi primit indicații de la alte persoane, dar nu a precizat care ar fi acestea.

”Ea a primit, într-adevăr, câteva indicații prețioase, pentru că ea a fost și prin Sibiu, și prin Brașov cu o zi înainte, a fost și prin zona Craiova, Caracal, s-a plimbat pe acolo. Probabil au discutat mai multe la mese”, a mai spus el.

Amintim că Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar după ce a lovit un polițist, în timpul scandalului cu echipa Rai Uno. Totodată, jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână. Echipa de la Rai Uno dorea să facă un interviu cu Diana Şoşoacă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ministrul de Interne, Lucian Bode, s-a arătat supărat că Silvestru Șoșoacă e în libertate, după ce a atacat un polițist, iar președintele Klaus Iohannis a cerut verificări la sânge în acest caz, care i se pare inimaginabil Mai ales după ce tot circul a ajuns în presa italiană.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇