Skipass unic pe toate instalațiile din Sinaia. Se deschide și una nouă în Valea Dorului

Skipass unic pe toate instalațiile din Sinaia. Se deschide și una nouă în Valea Dorului

Gondola Sinaia anunţă o nouă instalaţie în Valea Dorului. Vlad Oprea, primarul din Sinaia a declarat că este o reparaţie istorică și că în următoarele săptămâni vor încheia contractul de vânzare-cumpărare. Din acel moment vom avea skipass unic pe toate instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia, mai spune edilul.

„Da, avem multe veşti de împărtăşit. Veşti mari, cum n-am mai avut de mult timp. Poate niciodată. Da, avem o nouă instalaţie în Valea Dorului. Este vorba despre un telescaun nou, Doppelmayr, cu patru locuri, care va deservi şase pârtii, dintre care trei noi. Da, vestea cea mare este că suntem în plin proces de achiziţionare a activelor Teleferic Sinaia”, anunţă Gondola Sinaia pe Facebook.

ADVERTISING

„Este o reparaţie istorică, un moment extrem de important pentru schiul sinăian şi pentru întreaga comunitate locală. Am câştigat licitaţia, în următoarele săptămâni vom încheia contractul de vânzare-cumpărare. Din acel moment vom avea skipass unic pe toate instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia", a spus și Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Gondola Sinaia mai spune că a mai cumpărat şi un utilaj nou de bătut zăpada și a investit în cel mai performant sistem de parcare în zona Telegondolei, în parazăpezi, o zonă nouă de casierii, două noi ticketbox-uri și a amenajat noi pârtii în zona alpină.

ADVERTISING

„Nu va fi uşor, deoarece preluarea telecabinelor vechi implică multe resurse, dar suntem optimişti”, se arată în postare.

„În legătură cu startul sezonului de iarnă: muntele se pregăteşte. Ca de obicei, rămâneţi aproape, vom anunţa. Deocamdată, estimăm intervalul 10-20 decembrie, dar, desigur, rămânem la dispoziţia vremii (prognozele anunţă încălziri, deci nu riscăm deocamdată pornirea instalaţiilor de zăpadă artificială)”, se mai precizează în mesaj.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇