Schimb de focuri în cel mai mare centru comercial din SUA: Un tânăr de 19 ani a fost ucis

Schimb de focuri în cel mai mare centru comercial din SUA: Un tânăr de 19 ani a fost ucis

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost ucis într-un schimb de focuri în timpul unei altercații la Mall of America din Minnesota, cel mai mare centru comercial și de divertisment din țară, a anunțat poliția.

Cu puțin înainte de ora locală 20.00, ofițerii au auzit focuri de armă la primul etaj al magazinului Nordstrom, conform CNN.

Când ofițerii au intrat în Nordstrom, au găsit un bărbat împușcat de mai multe ori, a declarat șeful poliției din Bloomington, Booker Hodges, în timpul unei conferințe de presă. Poliția lucrează la identificarea suspectului. Un trecător a fost, de asemenea, zgâriat de un glonț, dar este bine.

ADVERTISING

Mall-ul vechi de 30 de ani, situat la aproximativ 16 km sud de centrul orașului Minneapolis, are peste 500 de magazine, zeci de atracții și două hoteluri.

Atacul de vineri are loc la aproximativ cinci luni de la un alt schimb de focuri de armă, într-un magazin aglomerat din mall.

Ancheta preliminară arată că vineri a avut loc o altercație între un grup de aproximativ cinci până la nouă persoane în interiorul Nordstrom. Înregistrarea video a magazinului arată un bărbat care scoate o armă și împușcă victima, a declarat Hodges. Motivul atacului nu este cunoscut.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇